reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@StarAnia poradz prosze co jest najlepsze plaskie brodawki i na poranione piersi? Mam wrazenie, ze moje, ktore byly male, a w ciazy normalne, calkiem schowaly sie "ze strachu" po cc i teraz sa plaskie.
Czy kupic muszle czy nakladki do karmienia? Lepiej probowac laktatorem czy jednak przystawiac (mimo zranien) dziecko?

reklama
Może to zastój w kanaliku....? Ja mam torbiele w cyckach więc u mnie takie grudy to standard...
A jesli zastoj w kanaliku, to cos sie z tym robi? Nawal chyba juz mialam, bo teraz mam ciezkie piersi i sporo mleka, ale nie odciagam lakatorem i nic mnie nie boli, to sie zdziwilam, ze taki guzek wyskoczyl..

Fajną torbę do bryki Mikiego za 50zł znalazłam na Alle. I za 140 zestaw Minky otulacz tzn. kokon. Materacyk. Motylek. Podusia. Kocyk. Szare minky biała w grochy czarne bawełna. Może se zamowię bo tego motylka to ja jednak chcę... a zestaw mi się podoba i doszłam też do wniosku że kokon też się przyda do nocnego cycania... Tak wiem ale TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW
Podeslij link do tego zestawu. Bo ja tez nie mam czegos takiego i moze tez mi sie przyda :) wczoraj zamowilam spiworek 3w1 ale taki cieplejszy

Czy waszym dzieciom tez ropieja oczy? Co na to dajecie? Ja najpierw stosowalam sol fizjologiczna i jak wczoraj byla polozna, to kazala przemywac herbata i tak od wczoraj robie, ale nie widze poprawy. Nawet nie wiem czy nie jest gorzej. Lekarza mam umowionego na srode i nie wiem czy wczesniej sie nie wybrac po jakies krople.

Dziewczyny z wyzszym cisnieniem ile tabletek dopegytu bralyscie?
Kiedy jechac na ip??

Hej dziewczyny.
Czasami wchodzę na forum, ale jakaś totalna deprecha i niemoc na końcówce mnie ogarnęła i wolałam się nie udzielać..
Gratulacje tym, które już po!!
U mnie chyba jutro CC

Możesz brać do 3x2 tabletki tak mówił mój ginekolog. Ja pojechałam jak miałam 170/100 ale jak Ci po tabletkach zejdzie to nawet nie jedź, bo i tak będą zbijac w szpitalu Dopegytem. Chyba że będzie rosło to szybko cięcie.
Mierz czesto bo te skoki są też niebezpieczne.

reklama
Czy waszym dzieciom tez ropieja oczy? Co na to dajecie? Ja najpierw stosowalam sol fizjologiczna i jak wczoraj byla polozna, to kazala przemywac herbata i tak od wczoraj robie, ale nie widze poprawy. Nawet nie wiem czy nie jest gorzej. Lekarza mam umowionego na srode i nie wiem czy wczesniej sie nie wybrac po jakies krople.
Mojemu starszemu synowi ropiały oczka i mi mówili żeby masować kąciki oka bo są kanaliki pozatykane i miałam kropelki tylko za cholere nie mogę sobie przypomnieć nazwy[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

Do góry