reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czy waszym dzieciom tez ropieja oczy? Co na to dajecie? Ja najpierw stosowalam sol fizjologiczna i jak wczoraj byla polozna, to kazala przemywac herbata i tak od wczoraj robie, ale nie widze poprawy. Nawet nie wiem czy nie jest gorzej. Lekarza mam umowionego na srode i nie wiem czy wczesniej sie nie wybrac po jakies krople.

Cyckiem mu zakraplaj. Mleko mamy pomaga na wiele dolegliwości dziecięcych. Do oczek sama stosowałam u D.

@Adell1994 ciagle się nie mogliśmy umówić z tym fotografem, a bo pogoda, a bo on na weselu i jak w końcu się umówiliśmy ,to w ten dzień o 9 rano napisał, że on jednak nie da rady, bo za późno wrócił z wesela , a zdjęcia mieliśmy mieć na 10 godzinę, speclanirnw niedziele wstaliśmy o 7, żeby się ze wszystkim wyrobić :/ napisałam do koleżanki, która robiła sesje rodzinna u takiej babeczki, dała mi kontakt, powiedziałam babce jaka sytuacja i nas wcisnęła na poniedziałek, sesja będzie w studio, ona ma sukienki dla mnie, mam się zaopatrzyć jedynie w czarna i biała bieliznę , a mój S.ciemne i jasne koszulki bez nadruków. Obym do poniedziałku wytrwała :-) bo jak leżałam na tych rzęsach to chyba mnie skurcze brały i to tak co 10 min i teraz tez się trochę pojawiają...jeśli to to :D
Tylko @GoJ moze kompletować wyprawkę dla narodzonego już dziecka :D też mam ten kokon z myślą o wsadzeniu go do naszego łóżka sypialnianego do karmienia :)

reklama
Ja już dzisiaj jestem pewna że odchodzi mi czop;-) zobaczyłam że jest przezroczysta-żółty i konsystencja galaretki to jest to dziewczyny??????
Zaczelo się coś dziać i czuje częstsze skurcze tzn bole jak na okres i twardniejacy brzuch czy to oznacza przepowiadajacy poród?
Wszystko zmierza w tym kierunku, ale może to jeszcze trochę potrwać. No ale ewidentnie coś rusza :)

Do góry