AgulaK82
Fanka BB :)
@Angelika89 jeszcze zapytaj się czy u noworodka można przemywać oczka zielem świetlika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy waszym dzieciom tez ropieja oczy? Co na to dajecie? Ja najpierw stosowalam sol fizjologiczna i jak wczoraj byla polozna, to kazala przemywac herbata i tak od wczoraj robie, ale nie widze poprawy. Nawet nie wiem czy nie jest gorzej. Lekarza mam umowionego na srode i nie wiem czy wczesniej sie nie wybrac po jakies krople.
Właśnie wczoraj o tym czytałam w książce Karpieni, byłam w szoku, bo mleko mamy to lekarstwo prawie na wszystkoCyckiem mu zakraplaj. Mleko mamy pomaga na wiele dolegliwości dziecięcych. Do oczek sama stosowałam u D.
Wszystko zmierza w tym kierunku, ale może to jeszcze trochę potrwać. No ale ewidentnie coś ruszaJa już dzisiaj jestem pewna że odchodzi mi czop;-) zobaczyłam że jest przezroczysta-żółty i konsystencja galaretki to jest to dziewczyny??????
Zaczelo się coś dziać i czuje częstsze skurcze tzn bole jak na okres i twardniejacy brzuch czy to oznacza przepowiadajacy poród?