reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czy waszym dzieciom tez ropieja oczy? Co na to dajecie? Ja najpierw stosowalam sol fizjologiczna i jak wczoraj byla polozna, to kazala przemywac herbata i tak od wczoraj robie, ale nie widze poprawy. Nawet nie wiem czy nie jest gorzej. Lekarza mam umowionego na srode i nie wiem czy wczesniej sie nie wybrac po jakies krople.

Cyckiem mu zakraplaj. Mleko mamy pomaga na wiele dolegliwości dziecięcych. Do oczek sama stosowałam u D.

@Adell1994 ciagle się nie mogliśmy umówić z tym fotografem, a bo pogoda, a bo on na weselu i jak w końcu się umówiliśmy ,to w ten dzień o 9 rano napisał, że on jednak nie da rady, bo za późno wrócił z wesela , a zdjęcia mieliśmy mieć na 10 godzinę, speclanirnw niedziele wstaliśmy o 7, żeby się ze wszystkim wyrobić :/ napisałam do koleżanki, która robiła sesje rodzinna u takiej babeczki, dała mi kontakt, powiedziałam babce jaka sytuacja i nas wcisnęła na poniedziałek, sesja będzie w studio, ona ma sukienki dla mnie, mam się zaopatrzyć jedynie w czarna i biała bieliznę , a mój S.ciemne i jasne koszulki bez nadruków. Obym do poniedziałku wytrwała :-) bo jak leżałam na tych rzęsach to chyba mnie skurcze brały i to tak co 10 min i teraz tez się trochę pojawiają...jeśli to to :D
Tylko @GoJ moze kompletować wyprawkę dla narodzonego już dziecka :D też mam ten kokon z myślą o wsadzeniu go do naszego łóżka sypialnianego do karmienia :)

reklama
Ja już dzisiaj jestem pewna że odchodzi mi czop;-) zobaczyłam że jest przezroczysta-żółty i konsystencja galaretki to jest to dziewczyny??????
Zaczelo się coś dziać i czuje częstsze skurcze tzn bole jak na okres i twardniejacy brzuch czy to oznacza przepowiadajacy poród?
Wszystko zmierza w tym kierunku, ale może to jeszcze trochę potrwać. No ale ewidentnie coś rusza :)

Do góry