@RooibosGirl .bardzo k..a niefajnie i gdzie tu RODO??
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Uwierz mi, że już niedzielę miałam taką, że cały dzień powtarzałam, ze jeśli taki stres nie spowoduje,że zaczne rodzić to chyba znaczy, że ja tą ciążę przenoszę, bo Blanki najwyraźniej byle co ( takie byle, które mnie przyprawia o trzęsiawkę) nie jest w stanie ruszyć. A na drugi dzień przyszło to pismo :/Spokojnie, na pewno wszystko sie wyjasni. Niepotrzebny stres dla Ciebie na koncowce, ale bedzie ok.
A wiesz, że to serio może być efekt przesilenia jesiennego? Do tego hormony szalejące po porodzie... GoJ, koniecznie zadbaj o to, żeby teraz uzupełniać wszystkie witaminy i minerały w organizmie, może poczujesz się dzięki temu lepiej Mi ginek mówił, żebym po porodzie a żadnym razie nie przestawała brać żelaza i witamin, które biorę teraz w ciąży - bo teraz morfologia jest super, ale po porodzie będę bardzo osłabiona i muszę pamiętać, zeby dalej brac tabletki.Dziewczyny... Mowię Wam nie wiem co jest grane... pogoda czy połóg ale czuję się mega wyzuta. Pomijając ustawiczny ból głowy czy lewej ręki czy brzucha... chodzę jakaś niewyspana mimo że młody budzi mnie tylko co 3h w nocy. Częściej wstawałam w ciąży...
Może to JUŻ przesilenie jesienne??
Hormony też mi szaleją...
Wzrusza mnie Mikołaj. Irytują starszaki... choć u Nich chyba to bardziej jakoś zmiana w domu i szkoła wpływa na ich zachowanie... No i pewnie też wizja przeprowadzki. Raz nie mogą się doczekać a dwa mają tak jak i my dosyć napiętej syt. w domu... Tyle o ile że na męża odpukać nie mam co narzekać. Nie chla. Pracuje.
Moja mama pracuje w podstawówce. Wczoraj mówiła, że dzieciaki źle znoszą ten dwuzmianowy system zajęć :/ Jednej dziewczynce z przemęczenia po prostu urwał się film, padła spać tam gdzie siedziała, a u higienistki okazało się, że ma ponad 38 st. Szybko, a to był dopiero 5 września.
Fajną torbę do bryki Mikiego za 50zł znalazłam na Alle. I za 140 zestaw Minky otulacz tzn. kokon. Materacyk. Motylek. Podusia. Kocyk. Szare minky biała w grochy czarne bawełna. Może se zamowię bo tego motylka to ja jednak chcę... a zestaw mi się podoba i doszłam też do wniosku że kokon też się przyda do nocnego cycania... Tak wiem ale TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW
RooibosGirl
Właśnie nie wiem, gdzie to RODO. Najlepsze jest to, że pisma sądowe dostaje się chyba na oficjalny adres do korespondencji a nie przypadkowy adres do wysyłki towaru. Cóż, jakby S. zamawiał usługę u tej firmy to raczej podałby właściwy adres do wysyłki faktury i nie byłby to adres zakładu pracy.@RooibosGirl .bardzo k..a niefajnie i gdzie tu RODO??
RooibosGirl
Bierz!Fajną torbę do bryki Mikiego za 50zł znalazłam na Alle. I za 140 zestaw Minky otulacz tzn. kokon. Materacyk. Motylek. Podusia. Kocyk. Szare minky biała w grochy czarne bawełna. Może se zamowię bo tego motylka to ja jednak chcę... a zestaw mi się podoba i doszłam też do wniosku że kokon też się przyda do nocnego cycania... Tak wiem ale TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW
No biorę ten Doppel Hertz plus Ascofer i Vigantoletten 1000Uwierz mi, że już niedzielę miałam taką, że cały dzień powtarzałam, ze jeśli taki stres nie spowoduje,że zaczne rodzić to chyba znaczy, że ja tą ciążę przenoszę, bo Blanki najwyraźniej byle co ( takie byle, które mnie przyprawia o trzęsiawkę) nie jest w stanie ruszyć. A na drugi dzień przyszło to pismo :/
A wiesz, że to serio może być efekt przesilenia jesiennego? Do tego hormony szalejące po porodzie... GoJ, koniecznie zadbaj o to, żeby teraz uzupełniać wszystkie witaminy i minerały w organizmie, może poczujesz się dzięki temu lepiej Mi ginek mówił, żebym po porodzie a żadnym razie nie przestawała brać żelaza i witamin, które biorę teraz w ciąży - bo teraz morfologia jest super, ale po porodzie będę bardzo osłabiona i muszę pamiętać, zeby dalej brac tabletki.
Moja mama pracuje w podstawówce. Wczoraj mówiła, że dzieciaki źle znoszą ten dwuzmianowy system zajęć :/ Jednej dziewczynce z przemęczenia po prostu urwał się film, padła spać tam gdzie siedziała, a u higienistki okazało się, że ma ponad 38 st. Szybko, a to był dopiero 5 września.
U Nas mimo 3 klas 1 jest tylko jedna zmiana dzięki Bogu. Zajęcia 3x do 11:35 i dwa razy do 12:30 po zajęciach obiad. Świetlica... Kur... czepek muszę młodemu i klapki basenowe kupić!!Uwierz mi, że już niedzielę miałam taką, że cały dzień powtarzałam, ze jeśli taki stres nie spowoduje,że zaczne rodzić to chyba znaczy, że ja tą ciążę przenoszę, bo Blanki najwyraźniej byle co ( takie byle, które mnie przyprawia o trzęsiawkę) nie jest w stanie ruszyć. A na drugi dzień przyszło to pismo :/
A wiesz, że to serio może być efekt przesilenia jesiennego? Do tego hormony szalejące po porodzie... GoJ, koniecznie zadbaj o to, żeby teraz uzupełniać wszystkie witaminy i minerały w organizmie, może poczujesz się dzięki temu lepiej Mi ginek mówił, żebym po porodzie a żadnym razie nie przestawała brać żelaza i witamin, które biorę teraz w ciąży - bo teraz morfologia jest super, ale po porodzie będę bardzo osłabiona i muszę pamiętać, zeby dalej brac tabletki.
reklama
Mama7
Ja cycalam tez na wucecieBoże! Taka jestem zakręcona że zapomniałam że przed cycem miałam zaliczyć WC i teraz nie wiem wytrzymam czy w gacie walić!