reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jejku dziewczyny. Ja to nie wyrabiam.
Bolą mnie uda , krzyż i brzuszek. Dzidziuś się przeciąga , a mnie się chce cały czas dwójkę , ale nic nie idzie [emoji16]
Brzuch spięty. Chcę mi się spać i tak leżę cały dzień. Aż wstyd. Jak królowa [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
@dareczka1994 w woreczki foliowe, podwójnie. Nie miałam tych strunowych, a jak wzięłam takie zamykane z Rossmanna to śmierdziały gumą. Ale nie przydał mi się. Przystawiałam jak najwięcej i w 2-3. dobie miałam nawał. Spuszczałam wtedy trochę mleka do pieluchy tetrowej, bo piersi były twarde i mała nie mogła uchwycić.

Hm
Pierwsza część czopa to podpaska czy wkładka da radę

Ale do szpitala to z ręcznikiem kąpielowym jechałam, ból ciurkiem po nogach cieklo....
Ja z B. też. Czop mi na papier w toalecie wylecia£ ale potem każdy skurcz i po nogach leciało... także do szpitala z zaciśniętymi udami i recznikiem pomiedzy.

Jejku dziewczyny. Ja to nie wyrabiam.
Bolą mnie uda , krzyż i brzuszek. Dzidziuś się przeciąga , a mnie się chce cały czas dwójkę , ale nic nie idzie [emoji16]
Brzuch spięty. Chcę mi się spać i tak leżę cały dzień. Aż wstyd. Jak królowa [emoji16][emoji16][emoji16]
No to ty się do porodu szykujesz to co się dziwisz...

Wróciłam kurzajka wymroozna jeszcze jest ale mam nadzieję do jutra wyschnie mamy jeszcze raz być 14 września bardzo fajna doktor na NFZ bez kolejki wvisnela nas także super

Zjedliśmy pierogi i spać się chce

Zakupy mnie tak męczą że nawet do sklepu nie chve się wchodzić tylko odliczam i słyszę ciągle jeszcze nie urodzilas ludzie są jacyś pojebani

reklama
Do góry