Ja też PATO.MATKA bo normalnie radość z placówek oświatowych mnie rozp...la!Niech żyje wolność, wolność i swoboda [emoji23][emoji23][emoji23] ja tak się cieszę a Wy pomyślcie o mnie co z niej za matka że tak się cieszy z pójścia dzieci do szkoły [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Wiciowamama dobre z tym snem [emoji23][emoji23]
Mój mężol będzie dopiero w przyszłym tygodniu w domu także jego nie musiałam się pozbywać [emoji12]
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Hehe HehePowiem Ci to co moim dzieciom: Nikt nie powiedział że życie jest sprawiedliwe
Ty latałaś w domu i przy domu całą ciążę i ci zazdrościłam to teraz kolej na mnie![]()
Ciekawi mnie tylko że dzieciaki najlepiej skupiają uwagę 8-12 potem i tak już mało co przyswajaja...Mój młodszy od pierwszej klasy ma tak że jedno półrocze na 8 a drugie na 10-11 i tak np jak w pierwszej klasie zaczynał na 8 w drugim półroczu miał na 10-11 i tak też zaczynał drugą klasę drugą zmianą a w drugim półroczu na 8 i tak teraz też zaczął 3 klasę i chodzi na 8 teraz.
18grudzien
Ja będę chciała aby w szpitalu podaliTylko przy domięśniowej nie suplementuje się w domu dlatego ja wybrałam ten rodzaj aplikacji. Jak mama wybiera doustną to musi podawać w domu sama.
18grudzien
Kochana ja chyba cieszę się bardziej niż ty Hehe właśnie zjadłam w ciszy śniadanie, idę powiesić pranie i do łóżka na drzemkeNiech żyje wolność, wolność i swoboda [emoji23][emoji23][emoji23] ja tak się cieszę a Wy pomyślcie o mnie co z niej za matka że tak się cieszy z pójścia dzieci do szkoły [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Wiciowamama dobre z tym snem [emoji23][emoji23]
Mój mężol będzie dopiero w przyszłym tygodniu w domu także jego nie musiałam się pozbywać [emoji12]
18grudzien
AgulaK82
Nie tylko Twoja zmora [emoji39]A tak w ogóle najgorsza zmora w całym roku szkolnym dla mnie, nie wiecie o czym mowa??? Macie fotkę hihi
I tak codziennie od pn do pt, a następna zmora włosy moich córek ehhhh
kasiaczek89pl
A tak w ogóle najgorsza zmora w całym roku szkolnym dla mnie, nie wiecie o czym mowa??? Macie fotkę hihi
I tak codziennie od pn do pt, a następna zmora włosy moich córek ehhhh
Każda matka szkolna to zna
reklama