reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej dziewczyny.
Spać nie mogę odkąd wstałam na siku.

Wczoraj miałam jakieś nieregularne skurcze . Co 30 min. Potem 20. Poszłam spać , brzuch twardy , ból podbrzusza . Cały czas boli mnie krzyż i z dnia na dzień jest boleśniej. Rozrywa mi dosłownie dupsko.

Dobrze , że już bliżej niż dalej. [emoji123][emoji123][emoji123]

Biedna jeszcze się męczysz ... mogłabyś chociaż końcówkę mieć lżejsza jakaś ...

reklama
Jeszcze tylko kilkanaście minut i spoooookoj [emoji7] jakie to piękne uczucie normalnie
Ja swoich 3 najstarszych już się POZBYŁAM i mam ciszę i spokój. Psa też rano ogarnęli. Ja Strażaka Sama oglądam (uwielbiam) z cycandowskim. Kawka. Kanapka. Włosy muszę ufarbować. Wykąpać się. Posprzątać. Zakupy. Obiad. Bartka ze szkoły... Może jakaś drzemka pomiędzy ;)

Cześć dziewczyny.

Ja dzisiaj zakrwawiłam. Ale tak miało być po wczorajszym badaniu/masażu szyjki, który z masażem nie ma nic wspolnego:/ skurczy brak. Więc nic raczej się nie dzieje.

U mnie młody na 2 zmianę cały tydzień. Czyli na 11.40. I będzie kończył 16.30 lub 15.30
Słaby ten plan. Dzisiaj idzie bezpośrednio na lekcje, bo nie ma obiadów. Ale od jutra m go rano na świetlicę zaprowadza. Już też mnie z rana doprowadza do szału. Wymyśla jakieś głupoty i oczekuje ich spełnienia.

Ja wczoraj sobie trochę porozmawialam z moją lekarką.. A pracuje w Zofii 38lat i już naprawdę wygląda na starsza.. że w moim przypadku ciąża po terminie niesie za sobą dużą szansę powikłań, że im szybciej urodę tym lepiej. Ogólnie miałam trochę inne nastawienie, ale jej ufam i w końcu wytargowałyśmy ten 14 (czyli 5 dni po) na wywoływanie jeśli nic się nie zadzieje. 13 tego mam zebranie w szkole, więc to dobra data uważam. Ona chciała już 10 mi miejsce na patologi załatwiać.. Ale to jakoś wbrew moim wewnętrznym odczuciom. Od początku byłam przekonana, że 40tyg to dla moich dzieci za mało. I ja i mąż i synek potrzebowaliśmy więcej..

Niech żyje wolność, wolność i swoboda [emoji23][emoji23][emoji23] ja tak się cieszę a Wy pomyślcie o mnie co z niej za matka że tak się cieszy z pójścia dzieci do szkoły [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Wiciowamama dobre z tym snem [emoji23][emoji23]
Mój mężol będzie dopiero w przyszłym tygodniu w domu także jego nie musiałam się pozbywać [emoji12]

Cześć dziewczyny.

Ja dzisiaj zakrwawiłam. Ale tak miało być po wczorajszym badaniu/masażu szyjki, który z masażem nie ma nic wspolnego:/ skurczy brak. Więc nic raczej się nie dzieje.

U mnie młody na 2 zmianę cały tydzień. Czyli na 11.40. I będzie kończył 16.30 lub 15.30
Słaby ten plan. Dzisiaj idzie bezpośrednio na lekcje, bo nie ma obiadów. Ale od jutra m go rano na świetlicę zaprowadza. Już też mnie z rana doprowadza do szału. Wymyśla jakieś głupoty i oczekuje ich spełnienia.

Ja wczoraj sobie trochę porozmawialam z moją lekarką.. A pracuje w Zofii 38lat i już naprawdę wygląda na starsza.. że w moim przypadku ciąża po terminie niesie za sobą dużą szansę powikłań, że im szybciej urodę tym lepiej. Ogólnie miałam trochę inne nastawienie, ale jej ufam i w końcu wytargowałyśmy ten 14 (czyli 5 dni po) na wywoływanie jeśli nic się nie zadzieje. 13 tego mam zebranie w szkole, więc to dobra data uważam. Ona chciała już 10 mi miejsce na patologi załatwiać.. Ale to jakoś wbrew moim wewnętrznym odczuciom. Od początku byłam przekonana, że 40tyg to dla moich dzieci za mało. I ja i mąż i synek potrzebowaliśmy więcej..
My plan dziś dostaniemy ale 2 zmiany w pierwszych klasach to popieprzone dla mnie!!

reklama
My plan dziś dostaniemy ale 2 zmiany w pierwszych klasach to popieprzone dla mnie!!
Mój młodszy od pierwszej klasy ma tak że jedno półrocze na 8 a drugie na 10-11 i tak np jak w pierwszej klasie zaczynał na 8 w drugim półroczu miał na 10-11 i tak też zaczynał drugą klasę drugą zmianą a w drugim półroczu na 8 i tak teraz też zaczął 3 klasę i chodzi na 8 teraz.

Do góry