reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dochodzę do wniosku że mój organizm jeszcze potrzebuje rekonwalescencji...
Rozpoczęcie u Bartka. Przychodnia. I jestem zmęczona... Bolą kopyta.

@StarAnia .mam do ciebie pytanie. Czemu młody czasem zaraz po cycu ulewa. Pytam bo mi żaden nie ulewał. Zastanawiam się czemu Mikiemu to się zdarza. To jest zaraz po odessaniu. Zazwyczaj powiązane z czkawką. Nie wiem czy on za dużo żre czy co?
Mi Mała ulewa od początku. Czytałam gdzieś, że jest to spowodowane jeszcze niedojrzałym układem pokarmowym i przez pierwsze kilka miesięcy życia może tak być po prostu.

Położna była. Obejrzała. U mnie wszystko ok. U Małej ok, wróciła w 2 dni do wagi urodzeniowej. Wygoniła nas na spacer, więc się szykujemy.

photo_editor_1535976863068.jpg
Najstarszy i najmłodszy... ależ ja kocham te moje mordki!

Załączniki

• photo_editor_1535976863068.jpg
    photo_editor_1535976863068.jpg
    352,5 KB · Wyświetleń: 452
Hejka wysłałam się wstałem o 12 na obiad mini miseczka krupniku i teraz arbuz muszę coś lekkiego jeść bo inaczej się wykończe!!!! Nic nie pomaga ani ten imbir ani migdały ani mleko no rennie już czasami nawala więc pozostaje mi czekać aż brzuch opadnie albo urodze....

Otwarcie głośno krzyczę że czas szkoły powrócił!!!! Hura hura wraca rytm dnia, jeszcze dziś poogarniam im ubrania bo dostały dużo nowych na urodziny, plecaki spakowane, strój na wf również i od jutra mega cisza od samego rana, także chwilę odpocznę i zabieram się za prasowanie i ogólnie ogarnianie....

Już chve małego ale niestety trzeba poczekać

reklama
Hejka wyspałam się wstałem o 12 na obiad mini miseczka krupniku i teraz arbuz muszę coś lekkiego jeść bo inaczej się wykończe!!!! Nic nie pomaga ani ten imbir ani migdały ani mleko no rennie już czasami nawala więc pozostaje mi czekać aż brzuch opadnie albo urodze....

Otwarcie głośno krzyczę że czas szkoły powrócił!!!! Hura hura wraca rytm dnia, jeszcze dziś poogarniam im ubrania bo dostały dużo nowych na urodziny, plecaki spakowane, strój na wf również i od jutra mega cisza od samego rana, także chwilę odpocznę i zabieram się za prasowanie i ogólnie ogarnianie....

Już chve małego ale niestety trzeba poczekać

Do góry