AgulaK82
Fanka BB :)
Będzie dobrze kochana [emoji8]Dzięki dziewczyny, jesteście kochane zacznę też robić wycieczki do automatu po schodach. Oby coś ruszyło, a jak nie to już niech mnie tną.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze kochana [emoji8]Dzięki dziewczyny, jesteście kochane zacznę też robić wycieczki do automatu po schodach. Oby coś ruszyło, a jak nie to już niech mnie tną.
Mi Mała ulewa od początku. Czytałam gdzieś, że jest to spowodowane jeszcze niedojrzałym układem pokarmowym i przez pierwsze kilka miesięcy życia może tak być po prostu.Dochodzę do wniosku że mój organizm jeszcze potrzebuje rekonwalescencji...
Rozpoczęcie u Bartka. Przychodnia. I jestem zmęczona... Bolą kopyta.
@StarAnia .mam do ciebie pytanie. Czemu młody czasem zaraz po cycu ulewa. Pytam bo mi żaden nie ulewał. Zastanawiam się czemu Mikiemu to się zdarza. To jest zaraz po odessaniu. Zazwyczaj powiązane z czkawką. Nie wiem czy on za dużo żre czy co?
Ja tez słońce pięknie swieci, a mi się wydaje jakbym 2 lata w tej ciąży chodziła jeszcze nie mogę się zabrać za spakowanie toreb do szpitala :/Ale jestem zmęczona... boszszsz
Cudo. [emoji7]Zobacz załącznik 894329 Najstarszy i najmłodszy... ależ ja kocham te moje mordki!
Nie znasz dnia ani godziny. Bierz się lepiej , bierzJa tez słońce pięknie swieci, a mi się wydaje jakbym 2 lata w tej ciąży chodziła jeszcze nie mogę się zabrać za spakowanie toreb do szpitala :/