reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie ok. Brzuch twardnieje cały czas. W nocy bolał nadal jak na @ . Spać było ciężko bo krzyż i rwa kulszowa o sobie dają znać. Opuchlizna nie schodzi , ręce drętwe , hormony chcą mnie zniszczyć , ciągle chce mi się spać, płakać , śmiać i jeść. Mam tak durne i realne sny drugi dzień z kolei , dziś mi się moja ginekolog śniła [emoji16][emoji16][emoji16]
A po za tym wszystko dobrze [emoji16]

reklama
chloe współczuje, ja tam też natrafiłam w 1 ciąży na fatalną zmianę, podważała lekarka moje wskazanie do cc , potem leżałam na patologii to czepiali się mnie że leżąc pod ktg dzwoniłam po pielęgniarkę że potrzebuję do wc na siku, to mi powiedziała następnym razem to mi basen podłoży bo ona nie ma czasu mnie tak odpinać i zapinać pod zapis.... to było najgorsze moje 5 dni tam....
do porodu wybrałam już inny szpital i urodziłam SN

Niestety, dzisiaj na ip polozna malpa i juź mnie zdolowala kilka razy. Bo nie ma miejsc, bo niby czemu mam miec cc itp itd a w ogole to mam termin na przyjecie od ordynatora na 6.09. Taki owszem mialam do wczoraj kiedy sie okazalo, ze dziecko przez 3 tyg. niecale 200gr. Oj szkoda slow. Jestem od wczoraj zdolowana, a ta baba mnie dobila.

@Chloe.Chloe nie doczytałam ale widzę ze nieciekawie u Ciebie ...

Czesc ze szpitalnego prycza
Aurora śpi. W nocy 2x obciagnela oba cycki że tak powiem do zera...
Zużyła kilka pieluch.no bo to gdzieś musi ubywać...
Wkurzyły mnie wieczorem dwie siksy z noworodków...ważyły dzieciaczki i z tekstem że spadła nam waga...pytam ile???
No...rano było 2660 a teraz 2650
Czy karmię regularnie,czy dać MM???
Że co ? Wiecie zgłupiałam bo 10gram to dla mnie nie spadek... Podziękowałam za mm.he he trochę minę miały blada no ale nie przesadzaj my....

U nas Piz... dokarmiały bez pytania. Po fakcie się dowiedziałam .....a jasno mówiłam ze karmie karmić będę i żeby nie dokarmiać

Bajdelka mnie też tak bolą właśnie....

Kinderbueno ja tam nie zaglądam nie chce się denerwować, pamiętam jak bałam się po porodzie tam zajrzeć... to dopiero był widok.... nie polecam.

Goj, kasiaczek, StarAnia i reszta czy po sn wam kazali te majtki siateczkowe zakładać czy zwykłe zakładacie?

Ja dopiero z siatek w piątek wyskoczyłam. I normalne bella bo tak to były podkłady canpol babies , cieńsze i lepsze niż bella mama. Mam średnie krwawienie albo czasem coś poleciało więcej a zreszta bardziej przewiewne w siatkach.

My dziś znów cały dzień poza domem. Nawiezlismy zmów tych rzeczy, a myślałam ze nic tam nie zostało- jutro będę rozpakowywać. A jeszcze i tak jedna tura nas czeka :(

No ale teraz leżę w wannie. I nie wiem co mnie podkusiło, ale wzięłam sobie lusterko by popatrzeć co ja mam tam na dole. Masakra!!! Jakaś taka spuchnięta jestem, wargi to mam takie twarde jakbym beton sobie wstrzyknęła. I do tego jestem otwarta jak przekwitnięty tulipan! Zobaczę czy po kąpieli mi przejdzie i będzie to ładniejsze...

Chyba nie będzie ;)

reklama
Do góry