reklama
Mama7
Fanka BB :)
Dziewczyny, wiem, że już było kilka razy, ale człowieka nie dotyczy, to się nie skupia. Jak wygląda ten czop śluzowy? Dzisiaj coś ze mnie wyszło, taka galaretka, ciągnąca się, było tego tyle ile korek od butelki, bez żadnej krwi, towarzyszy temu taki mleczno-biały śluz.
Nie miałam przyjemności w 1 ciąży, teraz też Nie, więc nie pomogę.
Chloe.Chloe
Niestety, dzisiaj na ip polozna malpa i juź mnie zdolowala kilka razy. Bo nie ma miejsc, bo niby czemu mam miec cc itp itd a w ogole to mam termin na przyjecie od ordynatora na 6.09. Taki owszem mialam do wczoraj kiedy sie okazalo, ze dziecko przez 3 tyg. niecale 200gr. Oj szkoda slow. Jestem od wczoraj zdolowana, a ta baba mnie dobila.Chloe widzę że bielanski cieszy się powodzeniem.... fajnie że trafiłaś na miły personel, to bardzo ważne. Dobrze będzie nie martw się
Ostatnia edycja:
AgulaK82
One już pacjentki traktują przedmiotowo, a nie jak kobietę która niedługo ma rodzić, a że masz język to muszą wypytać o wszystko, ale co je obchodzi dlaczego masz mieć CC, jest wskazanie i już. Ale zostałaś na oddziale? Głowa do góry będzie dobrze [emoji8]Niesty, dzisiaj na ip polozna malpa i juź mnie zdolowala kilka razy. Bo nie ma miejsc, bo niby czemu mam miec cc itp itd a w ogole to mam termin na przyjecie od ordynatora na 6.09. Taki owszem mialam do wczoraj kiedy sie okazalo, ze dziecko przez 3 tyg. niecale 200gr. Oj szkoda slow. Jestem od wczoraj zdolowana, a ta baba mnie dobila.
Kasia_tbg
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Witam się w dniu terminu U mnie cisza... Nic się nie zapowiada, żadnych sygnałów... Tak się bałam, że nie dotrwam do 29.08 kiedy moja położna miała wrócić z urlopu a tu dalej nic. Jutro idę jeszcze na wizytę do mojej gin, ma mnie gdzieś wcisnąć między pacjentkami. A dzisiaj 1 urodziny mojego chrześniaka, mógłby mu kuzyn zrobić prezent i urodzić się w tym samym dniu No chyba, że czeka na urodziny mamusi, wtedy do 10.09 jeszcze poczekamy...
Mama7
Jejku taki babsztyl.. ściskam mocno..Niestety, dzisiaj na ip polozna malpa i juź mnie zdolowala kilka razy. Bo nie ma miejsc, bo niby czemu mam miec cc itp itd a w ogole to mam termin na przyjecie od ordynatora na 6.09. Taki owszem mialam do wczoraj kiedy sie okazalo, ze dziecko przez 3 tyg. niecale 200gr. Oj szkoda slow. Jestem od wczoraj zdolowana, a ta baba mnie dobila.
I co dalej? Wracasz do domu czy czekasz jeszcze?
Mama7
Zamieniłabym się z Tobą..Hej dziewczyny. Witam się w dniu terminu U mnie cisza... Nic się nie zapowiada, żadnych sygnałów... Tak się bałam, że nie dotrwam do 29.08 kiedy moja położna miała wrócić z urlopu a tu dalej nic. Jutro idę jeszcze na wizytę do mojej gin, ma mnie gdzieś wcisnąć między pacjentkami. A dzisiaj 1 urodziny mojego chrześniaka, mógłby mu kuzyn zrobić prezent i urodzić się w tym samym dniu No chyba, że czeka na urodziny mamusi, wtedy do 10.09 jeszcze poczekamy...
Ale jak widać termin porodu to nie koncert życzeń..
Marta a co u Ciebie?
Chloe.Chloe
Siedze, czekam na ktg i konsultacje z lekarzem. Lekarz z wczorajszego dyzuru mial przekazac moj przypadek nastepcy. Zobaczymy co powie.One już pacjentki traktują przedmiotowo, a nie jak kobietę która niedługo ma rodzić, a że masz język to muszą wypytać o wszystko, ale co je obchodzi dlaczego masz mieć CC, jest wskazanie i już. Ale zostałaś na oddziale? Głowa do góry będzie dobrze [emoji8]
Jesli mnie dzisiaj odesla to znowu bede jutro musiala koczowac przed gabinetem ordynatora i prosic go o ostateczna decyzje. Tyle, ze on jest milszy od tutejszych poloznych. Czasami mam wrazenie, ze czesc poloznych to takie proste baby, chlopki-roztropki i musza pokazac pacjentce miejsce w szeregu.
Ostatnia edycja:
kasiaczek89pl
Hej dziewczyny, ja nadal w szpitalu, dlatego nie pisze. Mam nadzieję, że dziś ostatni dzień... Młody dwie doby opalał się pod lampami, bilirubina spadła z 15,9 do 12,9, prawdopodobnie spada tak powoli, bo żółtaczka jest wywołana konfliktem grup głównych krwi. Młody będąc wyłącznie na piersi nadrobił już spadek wagi. Także jego waga urodzeniową 3670, spadkowa w 2 dobie 3480, dzisiejsza w 5 dobie 3730 bosko
Jestem na sali z dwoma pierworodkami z 28 sierpnia, też zostają, ich maluchy idą pod lampy, a mój już zostaje ze mną i prawdopodobnie jutro wychodzimy. Miłosz jest boski, po zrobieniu mi Armageddonu w drugiej dobie i rozcharataniu do krwi brodawek, zamienił się w (tfu tfu) aniołka, który tylko je, śpi i robi kupy. Dużo kup. 50 pampkow poszłooooo. Ja miałam spięcie z personelem bo próbowali mnie na sile zmusić do dokarmiania (paranoja). Aż Przemek musiał interweniować i trochę im wygarnął. Wczoraj też zaliczyłam klasyczny zjazd hormonalny, cały dzień przeplakalam. Karmiłam małego i łzy mi na niego kapały. Nawał też już był i minął.
A Miłosz jest idealny. Jest cudem. A ja mam wielkie cycki [emoji14] Zobacz załącznik 893699Zobacz załącznik 893700Zobacz załącznik 893701
Czyli wszystko do przodu. Cieszę się i pozdrawiamy !!!
reklama
kasiaczek89pl
Ktoś mi streści wczoraj od południa co się działo ?