Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zresztą i tak wszystkie są zbyt duże@GoJ a czapeczka na "po kapieli" uszykowana ??
hihihi
Link do: Nasze dzieci.Dziewczyny ale taki wątek już jest bo nawet GoJ chyba założyła
Witamy Borysa! Gratulacje.Borysek ok 3500 gr 57 cm 31.08.2018 cc pozniej was doczytam bo musze odpoczac
Nie mam. Nosze push up jak zawszeWiem, że temat był ale dla mnie to wciąż nie do ogarnięcia.
Staniki do karmienia, jakie macie, najlepiej konkretne modele
Ja czasami tak mam, że zakup czegoś mnie przerasta. Miałam tak z torba do wózka a teraz mam ze stanikiem
#problemypierwszegoswiata
To może faktycznie w brzuszkach jeśli któraś nie chce dodawać zdjęcia to bez wiadomoTo zdecydujcie jak wolicie. Kiedyś było mówione ze w brzuszkach będziemy tez maluchy i szczegóły lub szczegóły bo nie każda chce zdj dawać
Faktycznie !
Jest już ale nikt nie wstawiłA może byśmy taką listę założyły z data urodzenia, wagą, wzrostem imieniem mamy i dziecka?
Taki post, gdzie każda mama by dopisywała swoją pociechę? albo jedna z nas by to robiła?
Super ))Kupiłam w końcu na stronie NINKI taki organizer. Choć rozmiarowo jest bardzo duża, wydaje mi się jak torba w sumie. A i cena i wykonanie mnie zachęciło.
Na dole jeszcze wrzucę, jaki organizer mi się marzy. Ale to już zobaczę czy nic pilniejszego mi nie wyskoczy
Zobacz załącznik 893479
Zobacz załącznik 893480
Zobacz załącznik 893481
Dzwoń niech wyprawkę mi dadzą z czapeczkamiZadzwonię do opieki, zobaczysz