Chloe.Chloe
Fanka BB :)
A może byśmy taką listę założyły z data urodzenia, wagą, wzrostem@Paulamamula i jej córcia![]()
Taki post, gdzie każda mama by dopisywała swoją pociechę? albo jedna z nas by to robiła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może byśmy taką listę założyły z data urodzenia, wagą, wzrostem@Paulamamula i jej córcia![]()
U mnie pogoda dzis nieciekawa. Chlodno i na deszcz sie ma, choc slonce swiecilo do poludnia.
A mam dwa prania do powieszenia.
Wymylam sobie klapki moje domowe zebym do szpitala mogla zabrac.
Musze poszukac jakiejs torby malej zebym mogla sie spakowac na te trzy dni.
Wezme klapki, pizame, szlafrok, kosmetyczke, dwa reczniki, wkladki i ksiazke. Chyba styknie
A co z ciuchami w ktorych pojade?
Musi je ktos zabrac? Czy schowac moge do torby?
Ja mam bawełniany typowo do karmienia plus 3 sportowe z pepco po 15 zł i pewnie w nich mi będzie najlepiejA ten bawełniany to skąd ?
Bo ja w sumie całe życie nosze push up'y, ale wiadomo na początek bym kupiła sobie jakieś z dwa miękkie, najlepiej jakieś zwykłemu by nie było żal wywalić ale żeby tez miłe były.
I myśle tez gacie kupić bo ja mam same koronki i głównie stringi, by mieć na ten czas po porodzie.
O ile dla dziecka fajnie się kupuje, tak dla siebie to nie chce, bo mam wrażenie jakbym kupowała jednorazowo, że Max miesiąc i wrócę do ładnych rzeczy![]()
CCHelenka, a ty miałaś cc czy rodziłaś sn? Piszesz, że masz dren... a może Mała plytko łapie, bo ma krótkie wędzidełko podjęzykowe - może jest na miejscu ktoś, kto to może sprawdzić?
Myślę że to bardzo fajny pomysł tyle że chyba trzeba by nowy wątek założyć albo w tym wątku wrześniowe brzuszki ?A może byśmy taką listę założyły z data urodzenia, wagą, wzrostemimieniem mamy i dziecka?
Taki post, gdzie każda mama by dopisywała swoją pociechę? albo jedna z nas by to robiła?
Ja noszę wyłącznie bawełniane majtki od samego początku ciąży i nakupiłam trochę tegoA ten bawełniany to skąd ?
Bo ja w sumie całe życie nosze push up'y, ale wiadomo na początek bym kupiła sobie jakieś z dwa miękkie, najlepiej jakieś zwykłemu by nie było żal wywalić ale żeby tez miłe były.
I myśle tez gacie kupić bo ja mam same koronki i głównie stringi, by mieć na ten czas po porodzie.
O ile dla dziecka fajnie się kupuje, tak dla siebie to nie chce, bo mam wrażenie jakbym kupowała jednorazowo, że Max miesiąc i wrócę do ładnych rzeczy![]()
A czy one są bawełniane do karmienia (tzn. z tym zapięciem na ramiączku)?Ja poszłam do pepco i txt market i tam kupilam dwa takie zwykłe zwykle. albo użyje albo wyrzuce![]()
To zapewne nie to - może druga piers jest nieco inna lub przystawiasz nieco inaczej, bo bardziej boli... ale to takie moje domysły. Też będę mieć cc i chcę kp, dlatego tak się dopytuję. Od kiedy masz małą przy sobie? Trzymaj się i wracaj do zdrowia.CC
Trzecie.....
Nie wiem czy to wędzidełko bo drugą łapie bez problemu....