kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Borysek ok 3500 gr 57 cm 31.08.2018 cc pozniej was doczytam bo musze odpoczac
Gratulacje !!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na początku nawet nie miałam żadnych objawow, przez przypadek je „znalazłam”. Dopiero po przeziębieniu dały znać. Takie kulki po prostu przy odbycie , one wychodzą z niego, więc można je wpychać do środka.Współczuje. Dziś chyba taki dzień nawet moje córki nie chcą wychodzić ... u mnie ponuro i zimno. Mi to pasuje nawet. Chociaż trza odstawić pierwszy spacer z wózkiem po wsi. Bo po wsi jeszcze nie byłojakie masz objawy tego hemoroida ? Zastanawiam się czy nie mam bo mnie tyłek boli jak siedzę , po toalecie. Przed toaleta ... czuje tak jakbym miała coś w dupce
A czy świadczenie rehabilitacyjne nie jest niższe niż chorobowe?Z racji takiej, że na zwolnieniu jestem od 20.11 a w ciazy licząc od OM od 20.12 to mi w połowie sierpnia skończylo się 270 dni które mi przysługują zasiłkowe. I złożyłam 23.07 wniosek o świadczenie rehabilitacyjne by jeszcze ten miesiąc do porodu była kasa. Ale oni potrzebują sobie wszystko przeanalizować. Mam nadzieje, że w miarę szybko to ogarną bo inaczej we wrześniu to jak mały będzie w terminie to dostanę hajsu za 4 dni tylko...
GratulacjeBorysek ok 3500 gr 57 cm 31.08.2018 cc pozniej was doczytam bo musze odpoczac
Ja na początku nawet nie miałam żadnych objawow, przez przypadek je „znalazłam”. Dopiero po przeziębieniu dały znać. Takie kulki po prostu przy odbycie , one wychodzą z niego, więc można je wpychać do środka.
Ja to miałam okres marzenie, może mi się nie zmieni , proszę mimo, że miesiączkowałam nawet co 40 dni, to 2-3 dni delikatne plamienie nawet niekrwawienie i po wszystkim.
Wkładek tez nie używam, uważam, że to zło i zwiększają ilość upławow.
Też mam tę książkę, ale chcę jak przeczytać jak najbliżej terminu, żeby na świeżo mieć, ale w sumie nie wiem, kiedy mnie poród zaskoczy. Zawsze przecież mogę do niej wracać jak @kasiaczek89pl
@Angelika89 gratulacje :-) @KINDERBUENOO88 ja nie pomogę, o ile masz duże piersi. Bo ja mam i nie mogę nigdzie dostać nawet normalnych, nawet przed ciąża. Dzisiaj wypłata to się skłaniam zamówić 2 z Alles Mama, ale też nie wiem, czy brac rozmiar miseczki na wyrost, czy jak :/ a jeśli masz mniejsze to kupisz w H&M, lidlu, esotiqu
A czy świadczenie rehabilitacyjne nie jest niższe niż chorobowe?
Gratulację i zdrówkaBorysek ok 3500 gr 57 cm 31.08.2018 cc pozniej was doczytam bo musze odpoczac