reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Coś mi się kołacze po głowie, że położna w Szkole Rodzenia mówiła, żeby po ciąży jak coś boli w piersiach to nie bawić się już w paracetamol tylko brać ibuprofen, bo on działa przeciwzapalnie. Paracetamolem to sobie można zagrać w pchełki jak sprawa jest poważna....

Borysek ok 3500 gr 57 cm 31.08.2018 cc pozniej was doczytam bo musze odpoczac

Załączniki

• Resized_20180831_132433_4212.jpeg
    Resized_20180831_132433_4212.jpeg
    56,8 KB · Wyświetleń: 183
Wiem, że temat był ale dla mnie to wciąż nie do ogarnięcia.
Staniki do karmienia, jakie macie, najlepiej konkretne modele:)
Ja czasami tak mam, że zakup czegoś mnie przerasta. Miałam tak z torba do wózka a teraz mam ze stanikiem
#problemypierwszegoswiata

Coś mi się kołacze po głowie, że położna w Szkole Rodzenia mówiła, żeby po ciąży jak coś boli w piersiach to nie bawić się już w paracetamol tylko brać ibuprofen, bo on działa przeciwzapalnie. Paracetamolem to sobie można zagrać w pchełki jak sprawa jest poważna....

Tez tak słyszałam. Niestety ja nie mogę. Ale obyło się narazie bez problemów. Tylko nawał ale ratowałam się jak mogłam trzy dni z kapusta i zimnym okładem na cyckach i jest ok

Ja czasami tak mam, że zakup czegoś mnie przerasta. Miałam tak z torba do wózka a teraz mam ze stanikiem
Ja nie kupuje żadnych stanikow do karmienia, mam dużo tak zwanych sportowych które używałam przez całą ciąże bo normalne mnie drażniły i po też zamierzam je nosić bo fajnie się rozciągają [emoji16]

reklama

Ja mam ten. Bardzo fajny. Tylko ze mam 80 f kupowany dzień po porodzie, i myśle ze po minięciu nawału ( wtedy był mały ) spokojnie mogę kupić rozmiar większy docelowo.
IMG_1145.JPG

Załączniki

• IMG_1145.JPG
    IMG_1145.JPG
    147,7 KB · Wyświetleń: 403
Do góry