RooibosGirl
Fanka BB :)
Aurora, jak ślicznie to śpiąca królewna miała tak na imię? Gratuluję córeczki. No to macie babiniec totalny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aurora, jak ślicznie to śpiąca królewna miała tak na imię? Gratuluję córeczki. No to macie babiniec totalny
Witamy[emoji8] gratulacje
Ja pi..le. Trzymam kciuki żeby było z Wami ok. Ile tej bilurbiny Miłek ma? Nie sprawdzali ci łożyska po jego urodzeniu? Ja swoje sama oglądałamHej Wam. Nie odzywam się, bo ciągle coś. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, niestety.
Najpierw mialam badanie ginekologiczne i ledwo lekarz wziernik włożył i już słysze "ale słuchajcie tu jest coś nie tak. Pełno skrzepow, macica obkurczona, a rozwarcie jest tutaj dalej na dwa palce". No i fru na USG, bo podejrzenie, że łożyska całego nie urodziłam. W międzyczasie obchód młodego. W dobę przybrał bagatela 100 gramów, ale za to żółtaczka i naświetlanie do jutra. U mnie na USG ok, tylko te nie wiadomo skąd te skrzepy i rozwarcie. Także dostałam zastrzyk z oksy i jutro kontrola. Nawał mam taki, że mi podczas karmienia z jednej piersi, wypływa 50 ml mleka z drugiej. Cycuchy bolą, a tutaj nawet nie za bardzo jest jak sobie ulżyć. Znowu pierdolnięta neonatolog przyszła i sugeruje że głodze dziecko cycem i od tego żółtaczka. Mam, ku....a dość tego miejsca.
Wiesz co poczekaj. Z Bartkiem mi czop odszedł podczas bólu brzucha. Możliwe że jeszcze 5h i się coś rozkręci. Nie jedź za wcześnie bo albo i tak odeślą albo będziesz bezsensu się męczyć w szpitalu. Przypomnij TC?No ten brzuch mnie napitala, a takto nic. Nawet nie wiem czy to czop czy jakaś Wydzielina. Pisałam do położnej, zobaczymy co odpisze
Chyba że idzie z wodami jak mój i ni huhu nie wiadomo ile tegoCzopa zawsze wiecej odchodzi niz uplawow. Tak cos okolo lyzeczki do herbaty
Kurcze StarAnia Ty to się musisz tam użerać z babskiem [emoji34] jeżeli mały przybrał to znaczy że głodzony nie jest więc niech się odpierdoli babsztyl. A Tobie współczuję z tymi skrzepami, oby wszystko było ok.Hej Wam. Nie odzywam się, bo ciągle coś. Jesteśmy jeszcze w szpitalu, niestety.
Najpierw mialam badanie ginekologiczne i ledwo lekarz wziernik włożył i już słysze "ale słuchajcie tu jest coś nie tak. Pełno skrzepow, macica obkurczona, a rozwarcie jest tutaj dalej na dwa palce". No i fru na USG, bo podejrzenie, że łożyska całego nie urodziłam. W międzyczasie obchód młodego. W dobę przybrał bagatela 100 gramów, ale za to żółtaczka i naświetlanie do jutra. U mnie na USG ok, tylko te nie wiadomo skąd te skrzepy i rozwarcie. Także dostałam zastrzyk z oksy i jutro kontrola. Nawał mam taki, że mi podczas karmienia z jednej piersi, wypływa 50 ml mleka z drugiej. Cycuchy bolą, a tutaj nawet nie za bardzo jest jak sobie ulżyć. Znowu pierdolnięta neonatolog przyszła i sugeruje że głodze dziecko cycem i od tego żółtaczka. Mam, ku....a dość tego miejsca.
Sprawdzali i było ok, ale przy takich objawach musieli sprawdzić. Chce stąd spieprzać :/ bilirubina u Miłosza 15,4 wyszła. Z tym, że on oprócz zażółcenia nie ma żadnych objawów. Żre jak szalony, sika, robi kupy do tego stopnia, że mi już 25 pieluch poszło i musiałam dzisiaj druga paczkę otwierac no i nie jest śpiący. Na widok tej neonatolog mnie telepie normalnie :/ kur... Dziecko w ciągu doby przybiera 100g, czyli trzykrotnie ponad normę, a ta mi, że go głodze. Szmata. Jeszcze baby blues mnie dopada i ryczeć mi się chce o wszystko. Miałam być w domu już na tym etapieJa pi..le. Trzymam kciuki żeby było z Wami ok. Ile tej bilurbiny Miłek ma? Nie sprawdzali ci łożyska po jego urodzeniu? Ja swoje sama oglądałam
Boże Goj oby nie. Ja dopiero zaczęłam 35 tc . Lekarz kazał przyjechać na Ip sprawdzić co się dzieje, także jadęWiesz co poczekaj. Z Bartkiem mi czop odszedł podczas bólu brzucha. Możliwe że jeszcze 5h i się coś rozkręci. Nie jedź za wcześnie bo albo i tak odeślą albo będziesz bezsensu się męczyć w szpitalu. Przypomnij TC?
Mi z B. 5h przed takie pół szklanki no meduza takaMi przy pierwszym odszedl duuuzy brazowy.
Urodzilam za 3 dni po wywolywaniu trzema oksy.
Przy drugim wcale