reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To można w ogóle coś takiego zrobić , że po prostu nie podadzą ? Przecież zapewne nie jesteś tam jedyną ciężarną z konfliktem . A gdybyś nie dostała zastrzyku w 28 tyg to też by Cię tak zostawili bez niczego . Moim zdaniem takie zaniedbanie nie powinno mieć miejsca .
Na bank dostanie po porodzie...

Trochę ogarnęłam. Młody wyczuł to na cyca. Teraz chyba coś zjem i zobaczymy co dalej.. Chcę posprzątać nim chłopaki moje wrócą.
Coś ja miałam.. kurde ale jestem rozkojarzona... no nie pamiętam...
Gosia Ty jesteś podekscytowana od kiedy Miki jest na świecie widzę że bardzo się cieszysz no ale jak tutaj się nie cieszyć skoro taki kurczaczek jest słodki dla Ciebie po tylu latach to nowość [emoji7] [emoji256]

reklama
Do góry