Ja jestem paranoiczką chorobową więc jak coś komuś dolega mam jazdy że i mnie teżSorki staram się nie dołować Cię. Bo widzę ze jesteś w super formie
reklama
Ja mam temp. ciała zazwyczaj 35.6 do 36 powyżej już u mnie stan podgorączkowy.No na razie testuję od jakichś 3 miesięcy.. Elektroniczny i o dziwo działa. Mam nadzieję, że sprawdzi się u małego bobo - jakby co ma giętką końcówkę, można go używać pod pachą, w buzi albo w odbycie (no jak już raz tam trafi to wtedy już chyba tylko w odbycie )
Zobacz załącznik 893220
Też przymierzałam się do jakiegoś bezdotykowego, ale nie chce wyrzucić kasy.
Microlife, który mamy jak dla mnie żyje własnym życiem i pokazuje co chce, ale zabij nie pamiętam jaki to był dokładnie model, wiem tylko, że u mojego taty wiecznie krzyczy, że on ma temperaturę, a u mnie zazwyczaj jest błąd pomiaru albo jakieś 35,6, bo ja jestem z tych dziwnych ludzi z wiecznie chłodnym czołem.
No to bomba!!U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.
Cudooooo! Od dziecka po kołyskę!Zobacz załącznik 893222 a wrzucę Wam rekompensatę za moje marudzenie.
I ja!!!O do teatru też bym poszła , nie pamiętam kiedy byłam no to teraz masz ostatnie chwile żeby nadrobić wszystkie małe przyjemności , później może być ciężej
A kartacze super ekstra sprawa też bym chętnie zjadła gdyby ktoś mi zrobił
Wcale Ci się nie dziwię... I tak jesteś bardzo silna!Ja to najbardziej się boje że jak dostanę sama skurczy i się zacznie wszystko to będą kazali mi rodzić normalnie, a ja po prostu nie mam siły i nie dam rady organizm mam tak wyjebany w kosmos że masakra, normalnie nie dam rady.. dlatego chcę ta cesarkę i już nie ważne że później będę długo dochodzić do siebie .. po tylu miesiącach życia w bólu tamto będzie pikuś..
To są z poniedziałku moje wyniki moczu i krwi..kurcze i cały czas tak jest ..
Na Madalińskiego też są i przychodzą nawet po kilka razy w ciągu dnia i nocy. Proponując też np. inne pozycje do karmienia itp. Także tu ten szpital też u mnie ma PLUS choć ja nie korzystałam to Milena ode mnie z sali tak. I naprawdę fajne te babki. Poza tym na dole dodatkowo jest i poradnia laktacyjna i bank mleka.Fajnie że jest osoba która pokazuje jak karmić też bym bardzo chciała żeby u nas taka była bo boję się że będę małego źle przystawiała i w ogóle .
To super że już jutro będziecie w domu , aż Ci zazdroszczę
18grudzien
Fanka BB :)
Ale piszecie, miałam koleżanki na kawę i przy okazji w domu 9 dzieci
Już poszli 9 misek zupy a miało być na trzy dni ledwo na jutro starczy ale co ja dzieciom żałować będę, ogólnie lubię ciszę i spokój zaraz będę prasowac
Ja właśnie nie mam termometr bo nie wiem który kupić!!!!
Do później
Już poszli 9 misek zupy a miało być na trzy dni ledwo na jutro starczy ale co ja dzieciom żałować będę, ogólnie lubię ciszę i spokój zaraz będę prasowac
Ja właśnie nie mam termometr bo nie wiem który kupić!!!!
Do później
RooibosGirl
Fanka BB :)
No u mnie zalezy czym mierzę. Rtęciowe zawsze pokazywaly idealne 36,6. Stan podgorączkowy od 37. Wszystko inne świruje i ma jakieś swoje własne wytyczne co do odpowiedniej temperatury i gorączki. Ten z misiem ma takie wytyczne: pod pachą 36,4 (gorączka 37), w ustach 36,6 (g. 37,6), w odbycie 37 (gorączka 38).Ja mam temp. ciała zazwyczaj 35.6 do 36 powyżej już u mnie stan podgorączkowy.
reklama
No co ty mówisz???Ja mam z mezem konflikt serologiczny znaczy ja mam - a maz + i mowilam na ip o tym, ze mialam immunoglobuline podawana w 28 tyg ciazy i ze po porodzie tez musze miec, to wiecie, ze powiedziala, ze nie ma tej szczepionki i nie moga zamowic w calej wawie i ze nie dostane tego zastrzyku i ze dobrze, ze dostalam w trakcie ciazy :/