reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ciąża + teatr kojarzy mi się tylko z tym filmikiem :D LINK

Dokładnie. U mnie microlife nie pokazywał prawie 40 st, pff... dzięki wielkie za takie cuda. Dla małej mam póki co mam termometr z rossmanna dla dzieci "Controly... coś tam coś tam" Pierwszy termometr od dawna, który pokazuje mi dobrą temperaturę.
A długo go używasz??

reklama
kurdę ja sobie raz badałam te d-dimery przed ciążą jak brałam tabletki anty, i tez mialam za wysokie to mi gin zmienił na inne tabletki.
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już :(

Pilnować nie zaszkodzi.

A długo go używasz??
No na razie testuję od jakichś 3 miesięcy.. Elektroniczny i o dziwo działa. Mam nadzieję, że sprawdzi się u małego bobo - jakby co ma giętką końcówkę, można go używać pod pachą, w buzi albo w odbycie (no jak już raz tam trafi to wtedy już chyba tylko w odbycie ;))
IMG_20180830_170753188.jpg
Też przymierzałam się do jakiegoś bezdotykowego, ale nie chce wyrzucić kasy.
Microlife, który mamy jak dla mnie żyje własnym życiem i pokazuje co chce, ale zabij nie pamiętam jaki to był dokładnie model, wiem tylko, że u mojego taty wiecznie krzyczy, że on ma temperaturę, a u mnie zazwyczaj jest błąd pomiaru albo jakieś 35,6, bo ja jestem z tych dziwnych ludzi z wiecznie chłodnym czołem.

Załączniki

• IMG_20180830_170753188.jpg
    IMG_20180830_170753188.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 120
@Paulamamula co u was ? Jak się czujesz ? :)
@StarAnia wychodzicie dzisiaj do domu ? :) pewnie pochłonięta jesteś Miłoszem całkowicie :)
U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.:blink:

reklama
Do góry