A długo go używasz??Ciąża + teatr kojarzy mi się tylko z tym filmikiem LINK
Dokładnie. U mnie microlife nie pokazywał prawie 40 st, pff... dzięki wielkie za takie cuda. Dla małej mam póki co mam termometr z rossmanna dla dzieci "Controly... coś tam coś tam" Pierwszy termometr od dawna, który pokazuje mi dobrą temperaturę.
reklama
Bardzo ładnySuper Mercedes [emoji5] ja choruje na adamex massimo deluxe o taki [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 893219
Mój wybierał maz
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja biorę cały czas heparyne po cesrace mam brać jeszcze 6tyg jutro mam lekarza zapytać go czy po cięciu i biorąc heparyne mogę karmić to najwyżej powiem Ci jakie mój ma zdanie na ten temat
Dzięki
xnightfall94
kasiaczek89pl
kurdę ja sobie raz badałam te d-dimery przed ciążą jak brałam tabletki anty, i tez mialam za wysokie to mi gin zmienił na inne tabletki.
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już
Pilnować nie zaszkodzi.
kasiaczek89pl
Kasiaczek dobrze że zbadalas , ja się martwię że ja nie badalam . Może i ja powinnam brać te zastrzyki. Rety :/
Jakieś zrządzenie losu normalnie.
kasiaczek89pl
Masz zastrzyki i jesteś pod kontrolą tzn. jesteś odpowiedzialną matką a człowieka jak dba o siebie wbrew pozorom nie tak łatwo dobić.
Ja to przez te wasze zakrzepice zaraz się zdołuję normalnie.
Sorki staram się nie dołować Cię. Bo widzę ze jesteś w super formie
RooibosGirl
No na razie testuję od jakichś 3 miesięcy.. Elektroniczny i o dziwo działa. Mam nadzieję, że sprawdzi się u małego bobo - jakby co ma giętką końcówkę, można go używać pod pachą, w buzi albo w odbycie (no jak już raz tam trafi to wtedy już chyba tylko w odbycie )A długo go używasz??
Też przymierzałam się do jakiegoś bezdotykowego, ale nie chce wyrzucić kasy.
Microlife, który mamy jak dla mnie żyje własnym życiem i pokazuje co chce, ale zabij nie pamiętam jaki to był dokładnie model, wiem tylko, że u mojego taty wiecznie krzyczy, że on ma temperaturę, a u mnie zazwyczaj jest błąd pomiaru albo jakieś 35,6, bo ja jestem z tych dziwnych ludzi z wiecznie chłodnym czołem.
Załączniki
Paulamamula
U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.@Paulamamula co u was ? Jak się czujesz ?
@StarAnia wychodzicie dzisiaj do domu ? pewnie pochłonięta jesteś Miłoszem całkowicie
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.
reklama
kasiaczek89pl
A kiedy sie robi te badania na zakrzepice? Kontrolnie czy jak sa jakies objawy?
Jak objawy raczej. Albo długie unieruchomienie ,po operacjach itd