reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ciąża + teatr kojarzy mi się tylko z tym filmikiem :D LINK

Dokładnie. U mnie microlife nie pokazywał prawie 40 st, pff... dzięki wielkie za takie cuda. Dla małej mam póki co mam termometr z rossmanna dla dzieci "Controly... coś tam coś tam" Pierwszy termometr od dawna, który pokazuje mi dobrą temperaturę.
A długo go używasz??

reklama
kurdę ja sobie raz badałam te d-dimery przed ciążą jak brałam tabletki anty, i tez mialam za wysokie to mi gin zmienił na inne tabletki.
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już :(

Pilnować nie zaszkodzi.

A długo go używasz??
No na razie testuję od jakichś 3 miesięcy.. Elektroniczny i o dziwo działa. Mam nadzieję, że sprawdzi się u małego bobo - jakby co ma giętką końcówkę, można go używać pod pachą, w buzi albo w odbycie (no jak już raz tam trafi to wtedy już chyba tylko w odbycie ;))
IMG_20180830_170753188.jpg
Też przymierzałam się do jakiegoś bezdotykowego, ale nie chce wyrzucić kasy.
Microlife, który mamy jak dla mnie żyje własnym życiem i pokazuje co chce, ale zabij nie pamiętam jaki to był dokładnie model, wiem tylko, że u mojego taty wiecznie krzyczy, że on ma temperaturę, a u mnie zazwyczaj jest błąd pomiaru albo jakieś 35,6, bo ja jestem z tych dziwnych ludzi z wiecznie chłodnym czołem.

Załączniki

• IMG_20180830_170753188.jpg
    IMG_20180830_170753188.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 116
@Paulamamula co u was ? Jak się czujesz ? :)
@StarAnia wychodzicie dzisiaj do domu ? :) pewnie pochłonięta jesteś Miłoszem całkowicie :)
U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.:blink:

reklama
Do góry