kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O do teatru też bym poszła , nie pamiętam kiedy byłam no to teraz masz ostatnie chwile żeby nadrobić wszystkie małe przyjemności , później może być ciężejW piatek idziemy do znajomych robic soki wyciskarka wolnoobrotowa Omega- ja na cos takiego choruje, bo staram sie jesc zdrowo, robic zielone koktajle i takie tam (w ciazy to raczej lody jogurtowe produkowalam ).
Hahaha tu sie usmiejesz
Na sobote mezu zaplanowal prace na dzialce. Ja albo nie pojade albo posiedze na lezaczku, bo rano jeszcze pojde na ktg do szpitala. A potem gwozdz sezonu czyli kartacze u mojej siostry. Mam nadzieje, ze jednak zrobi .
No i bardzo mi sie chce isc do teatru-wieki nie bylam, a bardzo mam ochote . Moze cos znajdziemy na ostatnia chwile. To jest moj plan maximum, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzisiaj bylam na kawce w ksiegarni - najlepsze cappuccino w calej ciazy . Nadrabiam troszke takie przyjemnosci, bo ja bardzo malo wychodzilam przez ostatnie prawie 9 miesiecy.
Ja to najbardziej się boje że jak dostanę sama skurczy i się zacznie wszystko to będą kazali mi rodzić normalnie, a ja po prostu nie mam siły i nie dam rady organizm mam tak wyjebany w kosmos że masakra, normalnie nie dam rady.. dlatego chcę ta cesarkę i już nie ważne że później będę długo dochodzić do siebie .. po tylu miesiącach życia w bólu tamto będzie pikuś..Mati to ma prz..ne! A tych konowałów to do sądu podać...
Fajnie że jest osoba która pokazuje jak karmić też bym bardzo chciała żeby u nas taka była bo boję się że będę małego źle przystawiała i w ogóle .U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.
No sama słodyczZobacz załącznik 893222 a wrzucę Wam rekompensatę za moje marudzenie.
Używam go od dwóch lat. Kupiłam przy pierwszym synku Różnice w pomiarach są czasem ale to 0.1 max 0.2.Czyli już korzystałeś tak ? nie przeklamuje? bo niektóre przy trzech pomiarach daja zawsze inny wynik a przy takim maluszku to ważne żeby wiedzieć ile stopni faktycznie ma....
Nie ma piękniejszego widoku , ciekawe kiedy ja się doczekam [emoji16]Zobacz załącznik 893222 a wrzucę Wam rekompensatę za moje marudzenie.
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji873]️[emoji177][emoji173]️[emoji177][emoji177][emoji177][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji873]️[emoji873]️[emoji873]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 893222 a wrzucę Wam rekompensatę za moje marudzenie.