reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

IMG_0991.JPG
a wrzucę Wam rekompensatę za moje marudzenie.

Załączniki

• IMG_0991.JPG
    IMG_0991.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 444
reklama
W piatek idziemy do znajomych robic soki wyciskarka wolnoobrotowa Omega- ja na cos takiego choruje, bo staram sie jesc zdrowo, robic zielone koktajle i takie tam (w ciazy to raczej lody jogurtowe produkowalam ;)).
Hahaha tu sie usmiejesz :)
Na sobote mezu zaplanowal prace na dzialce. Ja albo nie pojade albo posiedze na lezaczku, bo rano jeszcze pojde na ktg do szpitala. A potem gwozdz sezonu czyli kartacze u mojej siostry. Mam nadzieje, ze jednak zrobi :).
No i bardzo mi sie chce isc do teatru-wieki nie bylam, a bardzo mam ochote :). Moze cos znajdziemy na ostatnia chwile. To jest moj plan maximum, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzisiaj bylam na kawce w ksiegarni - najlepsze cappuccino w calej ciazy :). Nadrabiam troszke takie przyjemnosci, bo ja bardzo malo wychodzilam przez ostatnie prawie 9 miesiecy.
O do teatru też bym poszła , nie pamiętam kiedy byłam :) no to teraz masz ostatnie chwile żeby nadrobić wszystkie małe przyjemności , później może być ciężej :)
A kartacze super ekstra sprawa :) też bym chętnie zjadła gdyby ktoś mi zrobił ;)

Mati to ma prz..ne! A tych konowałów to do sądu podać...
Ja to najbardziej się boje że jak dostanę sama skurczy i się zacznie wszystko to będą kazali mi rodzić normalnie, a ja po prostu nie mam siły i nie dam rady organizm mam tak wyjebany w kosmos że masakra, normalnie nie dam rady.. dlatego chcę ta cesarkę i już nie ważne że później będę długo dochodzić do siebie .. po tylu miesiącach życia w bólu tamto będzie pikuś..
To są z poniedziałku moje wyniki moczu i krwi..kurcze i cały czas tak jest ..

Załączniki

• Screenshot_20180827-205845.png
    Screenshot_20180827-205845.png
    44,5 KB · Wyświetleń: 123
  • Screenshot_20180830-171241.png
    Screenshot_20180830-171241.png
    45,5 KB · Wyświetleń: 112
U nas ok. Właśnie mnie wymasowali.
Codziennie przychodzą nas kontrolować czy dobrze karmimy. Jest tutaj babeczka z certyfikatem i super cierpliwością do nas pierworódek. Fajnie wszystko pokazuje i zachęca by się nie poddawać.
Obiady dobre , treściwe.
Osobna polozna dla mam osobna dla dziecka.
Codziennie różne wizytację.
Ubranek swoich nie potrzeba. Tylko na wyjście.
Jutro wychodzimy.:blink:
Fajnie że jest osoba która pokazuje jak karmić :) też bym bardzo chciała żeby u nas taka była bo boję się że będę małego źle przystawiała i w ogóle .
To super że już jutro będziecie w domu , aż Ci zazdroszczę :)

Czyli już korzystałeś tak ? nie przeklamuje? bo niektóre przy trzech pomiarach daja zawsze inny wynik a przy takim maluszku to ważne żeby wiedzieć ile stopni faktycznie ma....
Używam go od dwóch lat. Kupiłam przy pierwszym synku :) Różnice w pomiarach są czasem ale to 0.1 max 0.2.
Ja zgodnie z zaleceniami mojej pediatry nie daje przeciwgoraczkowych do 38.5... Nie mam porównania bo innego nie używałam. Ale ogólnie polecam.

Ja mam z mezem konflikt serologiczny znaczy ja mam - a maz + i mowilam na ip o tym, ze mialam immunoglobuline podawana w 28 tyg ciazy i ze po porodzie tez musze miec, to wiecie, ze powiedziala, ze nie ma tej szczepionki i nie moga zamowic w calej wawie i ze nie dostane tego zastrzyku i ze dobrze, ze dostalam w trakcie ciazy :/

reklama
Do góry