To muszę się porozglądać... byle nie było z tym jak kiedyś z maxi-cosi czy fisherprice dobry PR robi robotę...Mam ten sam problem :/ ale najwięcej ludzi poleca te z microlife
reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
W piatek idziemy do znajomych robic soki wyciskarka wolnoobrotowa Omega- ja na cos takiego choruje, bo staram sie jesc zdrowo, robic zielone koktajle i takie tam (w ciazy to raczej lody jogurtowe produkowalam ).@Chloe.Chloe ekstra wiadomość super że wiesz na czym stoisz i już nie musisz się denerwować
A co tam zaplanowałaś na ostatni weekend we dwoje ? oczywiście jeśli można wiedzieć
Hahaha tu sie usmiejesz
Na sobote mezu zaplanowal prace na dzialce. Ja albo nie pojade albo posiedze na lezaczku, bo rano jeszcze pojde na ktg do szpitala. A potem gwozdz sezonu czyli kartacze u mojej siostry. Mam nadzieje, ze jednak zrobi .
No i bardzo mi sie chce isc do teatru-wieki nie bylam, a bardzo mam ochote . Moze cos znajdziemy na ostatnia chwile. To jest moj plan maximum, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzisiaj bylam na kawce w ksiegarni - najlepsze cappuccino w calej ciazy . Nadrabiam troszke takie przyjemnosci, bo ja bardzo malo wychodzilam przez ostatnie prawie 9 miesiecy.
Musiałam zerknąć na net jak wygląda i fajnie się prezentuje [emoji5]
Pomniejszacz.pl
Twoje dodane zdjęcia Dodaj kolejne zdjęcia
20180622-163721.jpg
dodano: 30.08.2018 16:28:07
rozmiar: 2064x1161, 387KB
przed zmniejszeniem: 4128x2322, 2825KB
Nie tylkoCzyli nie tylko ja żyję w celibacie od grudnia ? [emoji16]
A który ten MICROLIFE 100 czy 150...?Pomniejszacz.pl
20180622-163721.jpg
Chloe.Chloe
Mari, trzymaj sie. Wierze, ze to juz ostatnia prosta. Bierz to skierowanie i jedz od razu.6 sierpnia z kolkami nerkowymi w szpitalu wylądowałam .. leżałam 11 dni.. niestety nie pomogli mi szybciej urodzić męcze się dalej. Dziś w końcu był mój wypis, panie w sekretariacie zdziwione były że jeszcze nie urodziłam .. i że jeszcze lekarze tego nie zakończyli.. ech.. kazały jak będę miała to skierowanie od razu przyjechac,mam nadzieje że tego czwartego września dostanę to skierowanie na Cc to od razu jadę do szpitala z torbami .. wszyscy mówią już nie długo itd. ale ja już od prawie 9 miesięcy tak cierpię .. psycha mi siada i do tego fizycznie jestem wrakiem ..
mam 40 lat cztery poronienia a oni dalej faszerują mnie prochami ...
Mati to ma prz..ne! A tych konowałów to do sądu podać...Mari, trzymaj sie. Wierze, ze to juz ostatnia prosta. Bierz to skierowanie i jedz od razu.
oluchapoducha
Mam zwykły termometr pod pachę, ten dotykowy pokazywał co chciał.... zraziłam się
AgulaK82
Super Mercedes [emoji5] ja choruje na adamex massimo deluxe o taki [emoji16][emoji16][emoji16]Pomniejszacz.pl
20180622-163721.jpg
Załączniki
reklama
Chloe.Chloe
A moze wystarczy przebadac dzieci (echo powinno wystarczyc?) i mialabys pewnosc, ze wszystko jest ok i spalabys spokojnie?Jezu, wyobraziłam sobie siatkę pełną płodów. Masakra
To jakieś jaja... A mnie jeszcze teraz męczy myślenie, że ten gen z wadą serca może być zarówno u tej pierwszej córki jak i teraz u Basi. Jak mam je wychowywać? Mówić, że mogą wszystko, a potem się zalamia, że czegoś nie mogą? Muszę się nad tym z czasem zastanowić, żeby miały normalne życie. Chciałabym, aby tego nie miały, aby były zdrowe całe życie.