reklama
anika1203
Fanka BB :)
Czyli nie tylko ja żyję w celibacie od grudnia ? [emoji16]U mnie sexu nie było od grudnia a i tak wylazł.
AgulaK82
Będzie z niego agent [emoji23][emoji23][emoji23]Już mnie przeraża co jeszcze wykombinuje
Adell1994
W sumie racja , pewnie się zacznie w najmniej oczekiwanym momencie . Dziękuję za wsparcieZobaczysz, że poród przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie, może nawet szybciej niż myślisz. Mi położna mówiła, że czasem jest tak że niby nie ma objawów, a tu nagle wody odchodzą. Może u Ciebie też tak będzie [emoji4]Już bliżej niż dalej, nie lam się [emoji4]
Adell1994
A to były jakieś wskazania do celibatu czy tak sami z siebie ?Czyli nie tylko ja żyję w celibacie od grudnia ? [emoji16]
Najważniejsze że jest mało absorbujący... śpi w swoim kojcu. Kupa. Je. Wszystko. W sumie w brzuchu też miał swój rytm.Urodził się w bardzo wyjątkowy sposób więc na pewno będzie wyjątkowym dzieckiem
Mam dziś w planach go wykąpać pierwszy raz... chyba że poczekam na S. żeby też w tym brał udział.
Angelika89
Mi wlasnie usg nie zrobili tak kontrolnie tyloo samo ktg, ale u mnie tez nic sie nie dzieje ani skurczy ani wodI wiecie co? Cieszę się że mimo braku wód nie zgodziłam się na oksytocynę i tę dobę byłam w domu i w sumie fajnie że w domu urodziłam. Bo jak oddział poporodowy wspominam miło o ile tak porodówka źle mi się kojarzy i IP też. I niech se w dupę wszystkie durne KTG wsadzą szczególnie to ostatnie. Jak poprzednim razem zresztą... Dziewczyny domagajcie się USG serio. To chyba tyle
Adell1994
Anioł nie dziecko żeby tylko nie zapeszyć tymi pochwałamiNajważniejsze że jest mało absorbujący... śpi w swoim kojcu. Kupa. Je. Wszystko. W sumie w brzuchu też miał swój rytm.
Mam dziś w planach go wykąpać pierwszy raz... chyba że poczekam na S. żeby też w tym brał udział.
anika1203
Na początku były , a teraz już nie. Chociaż w sumie są u mojego S- przewrazliwienie bo inaczej tego nazwać nie można [emoji16]a ja już nie naciskam bo też mi się odechciałoA to były jakieś wskazania do celibatu czy tak sami z siebie ?
reklama
oluchapoducha
kurdę ja sobie raz badałam te d-dimery przed ciążą jak brałam tabletki anty, i tez mialam za wysokie to mi gin zmienił na inne tabletki.
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już