reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zobaczysz, że poród przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie, może nawet szybciej niż myślisz. Mi położna mówiła, że czasem jest tak że niby nie ma objawów, a tu nagle wody odchodzą. Może u Ciebie też tak będzie [emoji4]Już bliżej niż dalej, nie lam się [emoji4]
W sumie racja , pewnie się zacznie w najmniej oczekiwanym momencie . Dziękuję za wsparcie :)

Urodził się w bardzo wyjątkowy sposób więc na pewno będzie wyjątkowym dzieckiem :)
Najważniejsze że jest mało absorbujący... ;) śpi w swoim kojcu. Kupa. Je. Wszystko. W sumie w brzuchu też miał swój rytm.
Mam dziś w planach go wykąpać pierwszy raz... chyba że poczekam na S. żeby też w tym brał udział.

I wiecie co? Cieszę się że mimo braku wód nie zgodziłam się na oksytocynę i tę dobę byłam w domu i w sumie fajnie że w domu urodziłam. Bo jak oddział poporodowy wspominam miło o ile tak porodówka źle mi się kojarzy i IP też. I niech se w dupę wszystkie durne KTG wsadzą szczególnie to ostatnie. Jak poprzednim razem zresztą... Dziewczyny domagajcie się USG serio. To chyba tyle ;)
Mi wlasnie usg nie zrobili tak kontrolnie tyloo samo ktg, ale u mnie tez nic sie nie dzieje ani skurczy ani wod

Najważniejsze że jest mało absorbujący... ;) śpi w swoim kojcu. Kupa. Je. Wszystko. W sumie w brzuchu też miał swój rytm.
Mam dziś w planach go wykąpać pierwszy raz... chyba że poczekam na S. żeby też w tym brał udział.
Anioł nie dziecko :) żeby tylko nie zapeszyć tymi pochwałami :)

reklama
kurdę ja sobie raz badałam te d-dimery przed ciążą jak brałam tabletki anty, i tez mialam za wysokie to mi gin zmienił na inne tabletki.
w sumie się zastanawiam jestem otyłą osobą i mój lekarz nic mi zapisał w razie czego. a pod udem mam taki żylaczek który mnie zaczął czasem boleć....rety nie wiem, mój lekarz idzie na urlop na cały wrzesień już :(

Do góry