18grudzien
Fanka BB :)
Ja też biorę i do 6tyg po porodzie będę braćO kurczę a badalas d dimery w ciąży? Też mam predyspozycje do zakrzepow i niestety od połowy ciąży jestem na clexane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też biorę i do 6tyg po porodzie będę braćO kurczę a badalas d dimery w ciąży? Też mam predyspozycje do zakrzepow i niestety od połowy ciąży jestem na clexane.
To w sumie plus, że mąż z synami są jeszcze nad morzem to łatwiej znaleźć czas na odpoczynekCoś miałam jeszcze napisać i mi się kurde zapomniało... Jakoś dziś teraz spadł mi nastrój... może zmęczona jestem.
Dobrze że Cię przyjęli, a nie odesłali znowu do domu . Ale czekanie pół dnia na ip na głodniaka to jakaś tragedia.Wreszcie mnie przyjeli. Caly dzien prawie przesiedzialam na ip na czczo i myslalam, ze sie zwymiotuje z glodu.teraz juz zjadlam obiad, krew mi pobrali i zalozyli wenflon i prawdopodobnie jutro rano cc. Dziewczynie, ktora dzis przyjmowali zrobili usg i tez jutro ma miec cc a mi nie i nie wiem czy nie dopytam o to. Stresuje sie juz ehh
To i tak by nic nie dało bo na razie jestem pusta... Ale dzięki że myślisz o tym
A te przedziały kurierów to masakra jakaś...
Mi nie opadł poprzednio, teraz też wszyscy mówią że wysokoI tu mnie pocieszasz bo ja nadal mam brzuch pod cyckami, a termin tuż tuż
Kiedy masz ta wizytę?Szacun za dwudaniowy obiad.
Ja nie robie tak nigdy bo u mnie nie mial by kto jesc
U mnie gulasz z wczoraj. Zrobilam na dwa dni.
Ale sama nie bede jadla bo przed wizyta nigdy nie jem. No nie wchodzi mi i koniec.
Zoladek mam zacisniety i nie wmusze nic.
Właśnie ja nie wiem jak to będzie po porodzie. Lekarz kazał odstawić w dniu cc , a dalej to nie mam pojęciaJa też biorę i do 6tyg po porodzie będę brać