reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak. Wszystko dobrze na szczęście :)Teraz chyba nie ma się co sugerować terminem z USG, bo każde dziecko rośnie indywidualnie. W cukrzycy często powikłaniem jest zbyt duża wielkość barków w stosunku do głowy. U ciebie proporcja - większa głowa niż reszta jest ok.

A jak tam dzisiaj samopoczucie po cieciu? I jak malutka?:)

Tak. Wszystko dobrze na szczęście :)Teraz chyba nie ma się co sugerować terminem z USG, bo każde dziecko rośnie indywidualnie. W cukrzycy często powikłaniem jest zbyt duża wielkość barków w stosunku do głowy. U ciebie proporcja - większa głowa niż reszta jest ok.
Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie [emoji4]

Powiedz jak tam się czujesz?? Już lepiej się wstaje??[emoji4]

Kurczę jeszcze strasznie szybko się męczę. Inaczej niż w ciąży. Bardziej spać mi się chce wiecznie i to śpię jak suseł... masakra bo bym tyle porobiła....
Wiem że mam prowadzić oszczędny tryb życia ale kurde roznosi mnie po tej leżącej ciąży... A z drugiej strony staram się odpoczywać żeby się nie dorobić...Ech...

reklama
Do góry