kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Sorki ze mniej mnie. Mam młyn. Latam po lekarzach z wykluczeniem zakrzepicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Wszystko dobrze na szczęście Teraz chyba nie ma się co sugerować terminem z USG, bo każde dziecko rośnie indywidualnie. W cukrzycy często powikłaniem jest zbyt duża wielkość barków w stosunku do głowy. U ciebie proporcja - większa głowa niż reszta jest ok.
Dzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie [emoji4]Tak. Wszystko dobrze na szczęście Teraz chyba nie ma się co sugerować terminem z USG, bo każde dziecko rośnie indywidualnie. W cukrzycy często powikłaniem jest zbyt duża wielkość barków w stosunku do głowy. U ciebie proporcja - większa głowa niż reszta jest ok.
Sorki ze mniej mnie. Mam młyn. Latam po lekarzach z wykluczeniem zakrzepicy
Ale u siebie czy u małego ?Sorki ze mniej mnie. Mam młyn. Latam po lekarzach z wykluczeniem zakrzepicy
Bólem/uczuciem ciężkości nóg. Tak mi mówiła Kasia.Jak się objawia ta zakrzepica?
Ale u siebie czy u małego ?
Bólem/uczuciem ciężkości nóg. Tak mi mówiła Kasia.