Ej. Nie fajnie. Te zastrzyki w brzuch?Siebie. Dostałam zastrzyki clexane mówił żeby przestać karmić chyba ze dopytam kogoś typu położna pediatra
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Na pewno jesteś zmęczona po tak długim i wyczerpującym porodzie nie ma się co dziwić.Coś miałam jeszcze napisać i mi się kurde zapomniało... Jakoś dziś teraz spadł mi nastrój... może zmęczona jestem.
anika1203
Fanka BB :)
O kurczę a badalas d dimery w ciąży? Też mam predyspozycje do zakrzepow i niestety od połowy ciąży jestem na clexane.W nogach nie mam ani w miednicy ale ddimery 3114 chyba a norma 500 i musiał wypisać
18grudzien
U ciebie? Coś dokładnie cię boli? Miałam zkarzepice mogę coś podpowiedzieć jakbyś chciała, trzymam kciuki kciuki aby to nie było to bo ja rok czasu brałam acenocumarol i co tydzień pobieralam krew trzymają sięSorki ze mniej mnie. Mam młyn. Latam po lekarzach z wykluczeniem zakrzepicy
AgulaK82
Za dużo Cię wczoraj pochwaliłyśmy [emoji16][emoji16][emoji16]Coś miałam jeszcze napisać i mi się kurde zapomniało... Jakoś dziś teraz spadł mi nastrój... może zmęczona jestem.
18grudzien
Ja miałam pod kolanem zrobił się skrzep, silny ból łydki, twarda, ciężka noga zapchana żyła na początek heparyna a później rok czasu tabletki na rozrzedzenie krwi i kontrola krwi co tydzień i zmienianie dawki leku przerabane potrzebowałam rok aby jeden skrzep się rozpuścilJak się objawia ta zakrzepica?
Adell1994
Ale to musiał być dla niej szok I nauczka na przyszłość . Ja nigdy na studiach nie lubiłam osób które gadały że nic nie potrafią , siały panikę, a na koniec wychodziły z 5 . Polubiłabym tego facetaW ogóle powiem Wam taką historie, trochę zmieniając temat.
Na 4 roku miałam przedmiot prawo handlowe- największy postrach całych studiów, dużo oblanych, warunki,komisy itp.
Dr hab co to prowadził mega ogarnięty +40 przystojny ale wymagający i konkretny.
Jedyny przedmiot na który cały rok robił skrypt i się uczył.
I tak czekamy na egzamin, kilka osób pod katedra bo to na godziny rozpisane. I siedzi taka laska. Ogólnie mega kumata, ale panikara taka co sieje zamęt. I tak gada w kółko, że ona nic nie umie, że nie pamięta. I tak nawija. Już każdy do niej gada by się uspokoiła bo na pewno coś umie, a ona w kółko ze nic.
No i wychodzi Andrzej i z tekstem do niej, żeby dała indeks. Ona posłusznie daje, my patrzymy o co chodzi. A on jej wpisał ndst i z tekstem,,to jak Pani nic nie umie, to idzie do domu, pouczy się i zapraszam na poprawkę ". Laska w szoku, łzy w oczach coś tam gada, a on , że te drzwi nie są dźwiękoszczelne, że jak ciagle słucha od dorosłej osoby, że nic nie potrafi to jej wierzy, bo czemu miałaby tak gadać
To był super nauczyciel
18grudzien
Teraz dopiero wychodzi nasze niespanie w ciąży! Pewnie też będę padniętaKurczę jeszcze strasznie szybko się męczę. Inaczej niż w ciąży. Bardziej spać mi się chce wiecznie i to śpię jak suseł... masakra bo bym tyle porobiła....
Wiem że mam prowadzić oszczędny tryb życia ale kurde roznosi mnie po tej leżącej ciąży... A z drugiej strony staram się odpoczywać żeby się nie dorobić...Ech...
reklama
18grudzien
Ja biorę cały czas heparyne po cesrace mam brać jeszcze 6tyg jutro mam lekarza zapytać go czy po cięciu i biorąc heparyne mogę karmić to najwyżej powiem Ci jakie mój ma zdanie na ten tematSiebie. Dostałam zastrzyki clexane mówił żeby przestać karmić chyba ze dopytam kogoś typu położna pediatra