reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Miałam na sali na patologii babkę co poprzednie dziecko kazali jej rodzić posladkowo, i urodziła, ale bardzo źle to wspominała. Moim zdaniem cc powinni w takim ułożeniu. Mój lekarz na ostatniej wizycie skolei powiedział że jak gbs + to antybiotyk dadzą i tyle , żebym do niego już nie przychodziła, czeka na fote małego i do widzenia.... w 1 ciąży dał mi macmiror a teraz do widzenia . Jutro odbieram ten wynik. Chyba za duzo pacjentek biorą lekarze i wizyty szybkie i ,,byle jakie,,

reklama
Jestem zmeczona dzis juz.
Poczytalam troche o malowodziu. No i co? Powinnam byc pod wieksza kontrola, ktg co tydzien, usg tak samo z przeplywami. A ponizej pewnego poziomu to albo na nawadnianie na patologie albo wywolywanie na cito.
Pffffff.
A moj lekarz ktory do tej pory serio byl normlany do mnie dzisiaj ze mozna probowac rodzic posladkowo. Ze "w sumie bardziej jest to narazone na powiklania jakies ale ze w sumie dalo by rade"
:o
I za dwa tygodnie mam przyjsc. Jakby mu mialo ubyc miliony monet za wypisanie skierowania!
Pieprze go. Jutro sie umawiam gdzie indziej
I bardzo dobre masz podejście, najważniejsze Twoje zdrowie i to żebyś czuła się zaopiekowana. Obyś trafiła na kogoś rozsądnego.

Jestem zmeczona dzis juz.
Poczytalam troche o malowodziu. No i co? Powinnam byc pod wieksza kontrola, ktg co tydzien, usg tak samo z przeplywami. A ponizej pewnego poziomu to albo na nawadnianie na patologie albo wywolywanie na cito.
Pffffff.
A moj lekarz ktory do tej pory serio byl normlany do mnie dzisiaj ze mozna probowac rodzic posladkowo. Ze "w sumie bardziej jest to narazone na powiklania jakies ale ze w sumie dalo by rade"
:o
I za dwa tygodnie mam przyjsc. Jakby mu mialo ubyc miliony monet za wypisanie skierowania!
Pieprze go. Jutro sie umawiam gdzie indziej
Tak powinnaś zrobić , może w końcu trafisz na jakiegoś porządnego lekarza który Cię zbada , odpowie na wszystkie pytania i poświęci tyle czasu na usg ile trzeba .

Nienawidzę takiego gadania . Moja ciotka ostatnio - A co Ty jeszcze nie urodziłaś ?. N9 jakby nie było widać . Dopiero w domu pomyślałam że mogłam powiedzieć - urodziłam , dziecko w domu z tatą , ciekawe co by powiedziała :D
Trzymaj się dzielnie ! Końcówka jest bardzo męcząca niestety :(
Końcówka fajowo bani, a ludzie to by moglibyśmy najpierw pomyśleć a później mówić..... Ale jak sobie przypomnę to 6lat temu w ciąży z synem nie czułam się aż tak fatalnie jak teraz te ostatnie tyg są do kitu

reklama
Do góry