reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Miałam na sali na patologii babkę co poprzednie dziecko kazali jej rodzić posladkowo, i urodziła, ale bardzo źle to wspominała. Moim zdaniem cc powinni w takim ułożeniu. Mój lekarz na ostatniej wizycie skolei powiedział że jak gbs + to antybiotyk dadzą i tyle , żebym do niego już nie przychodziła, czeka na fote małego i do widzenia.... w 1 ciąży dał mi macmiror a teraz do widzenia . Jutro odbieram ten wynik. Chyba za duzo pacjentek biorą lekarze i wizyty szybkie i ,,byle jakie,,

reklama
Jestem zmeczona dzis juz.
Poczytalam troche o malowodziu. No i co? Powinnam byc pod wieksza kontrola, ktg co tydzien, usg tak samo z przeplywami. A ponizej pewnego poziomu to albo na nawadnianie na patologie albo wywolywanie na cito.
Pffffff.
A moj lekarz ktory do tej pory serio byl normlany do mnie dzisiaj ze mozna probowac rodzic posladkowo. Ze "w sumie bardziej jest to narazone na powiklania jakies ale ze w sumie dalo by rade"
:o
I za dwa tygodnie mam przyjsc. Jakby mu mialo ubyc miliony monet za wypisanie skierowania!
Pieprze go. Jutro sie umawiam gdzie indziej
I bardzo dobre masz podejście, najważniejsze Twoje zdrowie i to żebyś czuła się zaopiekowana. Obyś trafiła na kogoś rozsądnego.

Jestem zmeczona dzis juz.
Poczytalam troche o malowodziu. No i co? Powinnam byc pod wieksza kontrola, ktg co tydzien, usg tak samo z przeplywami. A ponizej pewnego poziomu to albo na nawadnianie na patologie albo wywolywanie na cito.
Pffffff.
A moj lekarz ktory do tej pory serio byl normlany do mnie dzisiaj ze mozna probowac rodzic posladkowo. Ze "w sumie bardziej jest to narazone na powiklania jakies ale ze w sumie dalo by rade"
:o
I za dwa tygodnie mam przyjsc. Jakby mu mialo ubyc miliony monet za wypisanie skierowania!
Pieprze go. Jutro sie umawiam gdzie indziej
Tak powinnaś zrobić , może w końcu trafisz na jakiegoś porządnego lekarza który Cię zbada , odpowie na wszystkie pytania i poświęci tyle czasu na usg ile trzeba .

Nienawidzę takiego gadania . Moja ciotka ostatnio - A co Ty jeszcze nie urodziłaś ?. N9 jakby nie było widać . Dopiero w domu pomyślałam że mogłam powiedzieć - urodziłam , dziecko w domu z tatą , ciekawe co by powiedziała :D
Trzymaj się dzielnie ! Końcówka jest bardzo męcząca niestety :(
Końcówka fajowo bani, a ludzie to by moglibyśmy najpierw pomyśleć a później mówić..... Ale jak sobie przypomnę to 6lat temu w ciąży z synem nie czułam się aż tak fatalnie jak teraz te ostatnie tyg są do kitu

reklama
Do góry