reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Doczytałam was
Wizyta u koleżanki udana
Wrocław zrobilam zakupy dla dzieci na jutrzejsza wycieczkę i spotkałam znajomi w sklepie i usłyszałem oczywiście ales ty duża to ile jeszcze ci zostalo jak powiedziałam że 3tyg to matko jeszcze???!!!!! Kur...... A no nawarczalam na nią że no jeszcze ze jakoś się tocze i że ostatnio takie teksty od ludzi mnie wkurwiaja to mówi o jeziu jakąś ty wrażliwa a ni kuźwa wrażliwa bo spotkasz kogoś i zamiast pogadać normalnie jak człowiek to teksty słyszę typu właśnie takiego szlak mnie jasny trafia na rozpoczęcie roku szkolnego nie pójdę do klasy do dziewczyn no bo nie chce tym francom satysfakcji robić!!!!

Wyrzalilam się! Mam dość już też tej ciąży bo nie mogę spać ani oddychać w nocy i męczy mnie zgaga a ludzie dobijaja

Idę prasowac!!!!

Seremida powodzenia jutro niezapomnij się pochwalić

Innym też współczuję mati, wiciowamama itp sorki ze mniej pisze ale mam jakiś kryzys normalnie

Można Ci jakoś pomoc ? Wiesz ze mnie tez się śmiali ze cała ciąże miało być dużo wcześniej a potem co Ty jeszcze w dwupaku ???? Już miałam tak dość ze tak unikałam wszystkich . I te komentarze czy sie toczę jeszcze ... piernicz ich wszystkich ...

reklama
No napewno przyjedzie u mnie przyszło już od niedzieli,a stało się tak ok że w piątek byłam w centrum handlowym jakieś 8km od mojego domu. I jeździłam pociągiem i płaciłam 4 euro w jedną stronę i nigdy nie moglam nic większego kupić bo przecież nie będę tego nosić więc nic nigdy nie kupowałam, i w niedzielę postanowiłam ze rano pojezdzimy bo jest mniejszy ruch i tak do dzisiaj A dzisiaj już sama jechałam [emoji16]
Super że się odważyłaś :) będziesz mogła wozić dzieciątko :)

Doczytałam was
Wizyta u koleżanki udana
Wrocław zrobilam zakupy dla dzieci na jutrzejsza wycieczkę i spotkałam znajomi w sklepie i usłyszałem oczywiście ales ty duża to ile jeszcze ci zostalo jak powiedziałam że 3tyg to matko jeszcze???!!!!! Kur...... A no nawarczalam na nią że no jeszcze ze jakoś się tocze i że ostatnio takie teksty od ludzi mnie wkurwiaja to mówi o jeziu jakąś ty wrażliwa a ni kuźwa wrażliwa bo spotkasz kogoś i zamiast pogadać normalnie jak człowiek to teksty słyszę typu właśnie takiego szlak mnie jasny trafia na rozpoczęcie roku szkolnego nie pójdę do klasy do dziewczyn no bo nie chce tym francom satysfakcji robić!!!!

Wyrzalilam się! Mam dość już też tej ciąży bo nie mogę spać ani oddychać w nocy i męczy mnie zgaga a ludzie dobijaja

Idę prasowac!!!!

Innym też współczuję mati, wiciowamama itp sorki ze mniej pisze ale mam jakiś kryzys normalnie
Nienawidzę takiego gadania . Moja ciotka ostatnio - A co Ty jeszcze nie urodziłaś ?. N9 jakby nie było widać . Dopiero w domu pomyślałam że mogłam powiedzieć - urodziłam , dziecko w domu z tatą , ciekawe co by powiedziała :D
Trzymaj się dzielnie ! Końcówka jest bardzo męcząca niestety :(

Doczytałam was
Wizyta u koleżanki udana

Idę prasowac!!!!

Ręce i cycki opadają serio.. nie przejmuj się gadaniem pierdzielnietych ludzi

reklama
Hej dziewczyny,
Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych Mam:happy: już coraz więcej dzieciaczków, i Zosia i Emil są cudowni :happy:
Ja dzisiaj ciężki dzień, chyba za dużo polaziłam i podźwigałam i odcierpiałam swoje. Mimo to postanowiłam pomyć jeszcze podłogi bo przez te.cholerne.schody wiecznie bałagan...przysięgam jak juz mąż skończy schody i malowanie to szlaban na remonty...mam dość.
Co.do jazdy autem to ja jeżdżę cały czas i tak do 7 wrzesnia na pewno bo ktos musi zawiezc dziecię do przedszkola :happy: w weekend przed CC moze juz odpuszczę aczkolwiek....:rolleyes2:
Tez odczuwam takie krótkie szybkie jakby bombardowania małej ale to zupełnie normalne.
Mati78 mogliby Ci już odpuścić i rozwiązać ciąże...normalnie traktowanie jak za króla Ćwieczka...czy oni nie widzą jak się męczysz...barany.

Do góry