kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Doczytałam was
Wizyta u koleżanki udana
Wrocław zrobilam zakupy dla dzieci na jutrzejsza wycieczkę i spotkałam znajomi w sklepie i usłyszałem oczywiście ales ty duża to ile jeszcze ci zostalo jak powiedziałam że 3tyg to matko jeszcze???!!!!! Kur...... A no nawarczalam na nią że no jeszcze ze jakoś się tocze i że ostatnio takie teksty od ludzi mnie wkurwiaja to mówi o jeziu jakąś ty wrażliwa a ni kuźwa wrażliwa bo spotkasz kogoś i zamiast pogadać normalnie jak człowiek to teksty słyszę typu właśnie takiego szlak mnie jasny trafia na rozpoczęcie roku szkolnego nie pójdę do klasy do dziewczyn no bo nie chce tym francom satysfakcji robić!!!!
Wyrzalilam się! Mam dość już też tej ciąży bo nie mogę spać ani oddychać w nocy i męczy mnie zgaga a ludzie dobijaja
Idę prasowac!!!!
Seremida powodzenia jutro niezapomnij się pochwalić
Innym też współczuję mati, wiciowamama itp sorki ze mniej pisze ale mam jakiś kryzys normalnie
Można Ci jakoś pomoc ? Wiesz ze mnie tez się śmiali ze cała ciąże miało być dużo wcześniej a potem co Ty jeszcze w dwupaku ???? Już miałam tak dość ze tak unikałam wszystkich . I te komentarze czy sie toczę jeszcze ... piernicz ich wszystkich ...