reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja po wizycie :)

35+6 tc mały wazy 3150g
Awansował z 77 do 81 percyntela czyli raczej spory.
Ma włoski, główkę większa niż brzuszek czyli ponoć dobrze do porodu:)
Leży głową w dół. Wszystko dobrze, także trzeba czekać :)
O to konkretna waga i już grzecznie ułożony główką do dołu ;) super, że takie pozytywne wieści z wizyty :)

reklama
Czy wasze dzieci w brzuchu maja takie jakby chwilowe drgawki? Nie jest to czkawka, bo odrozniam kiedy ma czkawke, a kiedy tak jakby trzesie sie. Trwa to doslownie chwile. Z tego co czytalam w internecie, to sporo dziewczyn pisalo, ze tak mialo i dzieci zdrowe i jak zglaszali lekarzowi, to mowil, ze to normalne. Ja od jakiego tyg czy dwoch to czuje raz albo kilka razy dziennie

Czy wasze dzieci w brzuchu maja takie jakby chwilowe drgawki? Nie jest to czkawka, bo odrozniam kiedy ma czkawke, a kiedy tak jakby trzesie sie. Trwa to doslownie chwile. Z tego co czytalam w internecie, to sporo dziewczyn pisalo, ze tak mialo i dzieci zdrowe i jak zglaszali lekarzowi, to mowil, ze to normalne. Ja od jakiego tyg czy dwoch to czuje raz albo kilka razy dziennie
Mój też tak czasem ma, nie czkawkę tylko tak właśnie się trzęsie . Ale później rusza się normalnie więc nawet nie zgłaszałam lekarzowi :)

Tak, czasami tez cos takiego czuje. Albo takie jakby kilkusekundowe „boksowanie” :p megaszybkie i intensywne ruchy

reklama
Miki miał po porodzie też...

Do góry