reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja po wizycie.
Oczywiscie moje nastawienie bylo wlasciwe.
Godzina obsuwy bo polozne sobie kawkowaly i lody na zapleczu jadly.
Sama wizyta calkowicie bezowocna.
Gdyby nie to ze mu powiedzialam ze jest bokiem to pewnie nawet usg by nie zrobil.
Ale coz to bylo za usg!?
Nie cale 5 minut trwalo, dowiedzialam sie tylko ze "no bokiem" i ze jest malo wod plodowych.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie, wtedy "bedziemy myslec" :mad:
Z tego wszystkiego nawet sie nie zapytalam ile to jest malo tych wod.
:(
Ja naprawde mam dosc.
GBS ujemny. Tyle dobrego.
Ani nie wiem jaka waga, ani jakie przeplywy, ani wlasciwie nic.
A o usg po ktorym dowiedziala bym sie czy ma wloski czy nie to chyba by byl cud swiety z nieba
Kurczę to faktycznie nieciekawe te Twoje wizyty, wcale Ci się nie dziwię że byłaś i jesteś źle nastawiona. Tyle czekania, a żadnych konkretnych informacji . Mój lekarz nigdy nie wspominał o włosach ale za to zawsze znam wagę, obwód główki, brzuszka i zawsze tez mówi o przepływach pomimo tego że ciążę prowadzę na NFZ

Czy wasze dzieci w brzuchu maja takie jakby chwilowe drgawki? Nie jest to czkawka, bo odrozniam kiedy ma czkawke, a kiedy tak jakby trzesie sie. Trwa to doslownie chwile. Z tego co czytalam w internecie, to sporo dziewczyn pisalo, ze tak mialo i dzieci zdrowe i jak zglaszali lekarzowi, to mowil, ze to normalne. Ja od jakiego tyg czy dwoch to czuje raz albo kilka razy dziennie
Mialam i ja :)

Dziewczyny ja już po wizycie. Cc ustalone na 29.09 ( sobota ). Wcześniej mówiliśmy o 27.09 ale mój lekarz stwierdził, że w sobotę będzie spokojniej . Chce mnie osobiście pociąć i akurat wtedy będzie miał dyżur.[emoji4]ogólnie bardzo zadowolona jestem [emoji4]Sale jednoosobowa też już zarezerwowalam. Teraz pozostaje czekać i sie modlić żeby młody wytrwal do terminu

Jutro bede dzwonic do ordynatora z Leczycy i sie umowie na prywatna wizyte do niego.
Mam tam co prawda 70 km ale bez jaj zeby mnie tak traktowali tu na miejscu.
Porosze o skierowanie na CC do niego na oddzial.

Jestem zla i sfrustrowana :(
Kurczę faktycznie kiepsko :/ Masz rację, że szukasz jakiegoś konkretnego lekarza, bo to jak Ci ciążę prowadzą tu na miejscu to jakaś kpina..

reklama
Ja po wizycie.
Oczywiscie moje nastawienie bylo wlasciwe.
Godzina obsuwy bo polozne sobie kawkowaly i lody na zapleczu jadly.
Sama wizyta calkowicie bezowocna.
Gdyby nie to ze mu powiedzialam ze jest bokiem to pewnie nawet usg by nie zrobil.
Ale coz to bylo za usg!?
Nie cale 5 minut trwalo, dowiedzialam sie tylko ze "no bokiem" i ze jest malo wod plodowych.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie, wtedy "bedziemy myslec" :mad:
Z tego wszystkiego nawet sie nie zapytalam ile to jest malo tych wod.
:(
Ja naprawde mam dosc.
GBS ujemny. Tyle dobrego.
Ani nie wiem jaka waga, ani jakie przeplywy, ani wlasciwie nic.
A o usg po ktorym dowiedziala bym sie czy ma wloski czy nie to chyba by byl cud swiety z nieba
Przykro mi.

Do góry