reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja po wizycie :)

35+6 tc mały wazy 3150g
Awansował z 77 do 81 percyntela czyli raczej spory.
Ma włoski, główkę większa niż brzuszek czyli ponoć dobrze do porodu:)
Leży głową w dół. Wszystko dobrze, także trzeba czekać :)
Super kawał chlopa będzie [emoji4]Mój też ma duża główkę podobno ale u mnie to akurat bez znaczenia bo i tak będzie cc [emoji4]
Najważniejsze, że wszystko ok

reklama
Jadę autobusem i usiadłam koło babki która ma takie perfumy jakie zawsze używała moja szefowa. A że wiecie lub niektóre nie, że przez nią to ma tabletkach byłam i ogólnie ma terapii, to wyobraźcie sobie jak to zapach jednak silny zmysł.
Dostałam jakieś nerwicy, zaczęłam się trząść a brzuch taki skurcz jakiego nigdy nie miałam.. wysiadłem z autobusu i czekam na następny!!! Takie jazdy mam :(
Ojej to nie zaciekawie czasami tak jest na też nie moge wąchac niektorych zapachow. A ja musze sie pochwalic po 8 latach wsiadlam za kółko i czuje się jak bym jeździła codziennie już od lat . Dostalalan takiego adrenaliny że postanowiłam jeździć autem heheh jestem dumna z siebie [emoji16]

Dziewczyny ja już po wizycie. Cc ustalone na 29.09 ( sobota ). Wcześniej mówiliśmy o 27.09 ale mój lekarz stwierdził, że w sobotę będzie spokojniej . Chce mnie osobiście pociąć i akurat wtedy będzie miał dyżur.[emoji4]ogólnie bardzo zadowolona jestem [emoji4]Sale jednoosobowa też już zarezerwowalam. Teraz pozostaje czekać i sie modlić żeby młody wytrwal do terminu
Super :) trzymam kciuki żeby mały wytrwał do terminu cc , już w sobotę będziesz tuliła swoje maleństwo :)

Jutro bede dzwonic do ordynatora z Leczycy i sie umowie na prywatna wizyte do niego.
Mam tam co prawda 70 km ale bez jaj zeby mnie tak traktowali tu na miejscu.
Porosze o skierowanie na CC do niego na oddzial.

Jestem zla i sfrustrowana :(

Nie dziwie Ci się.
Jeśli masz taka możliwość to dzwon i umawiają się tam gdzie jest lepiej, gdzie poczujesz się zaopiekowana :)

Ojej to nie zaciekawie czasami tak jest na też nie moge wąchac niektorych zapachow. A ja musze sie pochwalic po 8 latach wsiadlam za kółko i czuje się jak bym jeździła codziennie już od lat . Dostalalan takiego adrenaliny że postanowiłam jeździć autem heheh jestem dumna z siebie [emoji16]

Super!!!
Może i u mnie przyjdzie taki dzień :)

reklama
Do góry