reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Czuje się jak taka krowa mleczna dziś. Moje samopoczucie złe przeszło jak zaczęłam się ruszać.

Sprzątam dziś kuchnię jak wcześniej wspominałam. Ale co chwilę siadam , bo łupie mnie w krzyżu i czuje dość mocny ból w okolicach krocza, pachwin. Niestety mój żołądek daje się we znaki. Miałam dwa razy taki ucisk żołądka , który trwał że 20-30 sekund w odstępie ok 10 min.
Mała dziś jakaś taka mniej aktywna. Czuje tylko jak się przeciąga . Mało kopię i czuje jej czkaweczke ;)

reklama
Czuje się jak taka krowa mleczna dziś. Moje samopoczucie złe przeszło jak zaczęłam się ruszać.

Sprzątam dziś kuchnię jak wcześniej wspominałam. Ale co chwilę siadam , bo łupie mnie w krzyżu i czuje dość mocny ból w okolicach krocza, pachwin. Niestety mój żołądek daje się we znaki. Miałam dwa razy taki ucisk żołądka , który trwał że 20-30 sekund w odstępie ok 10 min.
Mała dziś jakaś taka mniej aktywna. Czuje tylko jak się przeciąga . Mało kopię i czuje jej czkaweczke ;)
A bóle krzyża to ja mam gdzieś już od tygodnia i naprawdę są uciążliwe więc wiem jak się czujesz . Wszystko się rozciąga , przygotowuje na poród i myślę że to dlatego .

Do góry