oluchapoducha
Fanka BB :)
A ja wróciłam od dermatologa, mam 2 maści stosować. Tak mnie ciągnie w dole brzucha... dawno takiej wyprawy nie miałam autobusem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też sobie tego życzę. Kurcze trza być twardym..To pewnie już niedługo przywitamy na świecie nowe dzieciątko . Życzę Ci żebyś jak najkrócej się męczyła
Każdą z nas to czeka.. tobie już bliżej jak dalej.. powodzenia..No też sobie tego życzę. Kurcze trza być twardym..
GratulacjeWitam jestem Emil ....ur.sie dzis tj 28.08 o godzinie 8 Zobacz załącznik 892532
A ja wróciłam od dermatologa, mam 2 maści stosować. Tak mnie ciągnie w dole brzucha... dawno takiej wyprawy nie miałam autobusem
A bóle krzyża to ja mam gdzieś już od tygodnia i naprawdę są uciążliwe więc wiem jak się czujesz . Wszystko się rozciąga , przygotowuje na poród i myślę że to dlatego .Czuje się jak taka krowa mleczna dziś. Moje samopoczucie złe przeszło jak zaczęłam się ruszać.
Sprzątam dziś kuchnię jak wcześniej wspominałam. Ale co chwilę siadam , bo łupie mnie w krzyżu i czuje dość mocny ból w okolicach krocza, pachwin. Niestety mój żołądek daje się we znaki. Miałam dwa razy taki ucisk żołądka , który trwał że 20-30 sekund w odstępie ok 10 min.
Mała dziś jakaś taka mniej aktywna. Czuje tylko jak się przeciąga . Mało kopię i czuje jej czkaweczke