Mama7
Fanka BB :)
Wózek..Oj tam. Kosz na pranie na poczatek bedzie w sam raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wózek..Oj tam. Kosz na pranie na poczatek bedzie w sam raz
Wiele wspomnień opieramy na zapamiętanych zapachach.. biedna. Dobrze, że wysiadłaś. Postaraj się uspokoić. Nie pozwól, żeby jakiś pióropusz psuł Ci zdrowie!Jadę autobusem i usiadłam koło babki która ma takie perfumy jakie zawsze używała moja szefowa. A że wiecie lub niektóre nie, że przez nią to ma tabletkach byłam i ogólnie ma terapii, to wyobraźcie sobie jak to zapach jednak silny zmysł.
Dostałam jakieś nerwicy, zaczęłam się trząść a brzuch taki skurcz jakiego nigdy nie miałam.. wysiadłem z autobusu i czekam na następny!!! Takie jazdy mam
No to złych artykułów się naczytałaś niestety. Wyobraź sobie co by było gdybyś wpadła brzuchem na kierownicę albo wypadła przed przednią szybę.@bellina bo sie kiedys naczytalam, ze pasy w ciazy moga wyrzadzic wiecej szkody niz zapewnic bezpieczenstwa, ale to w sumie jak ja prowadze. jak jezdze z mezem to zapinam, bo dla mnie jezdzi jak wariat i panikuje [emoji14] wtedy trzymam sie za zapiety, ale zblokowany pas i na niego krzycze [emoji23][emoji85]
Oby oby...mo mega si€ kręciA mówią że jak dziecko w tym tygodniu już ułożone główką do dołu to nie zmieni pozycji . Ale Twoja to jakaś akrobatka widzę . Oby się udało jednak uniknąć cc
Tym się nie stresuj...z tą wagą jest różnieModlę się Jeszcze o tydzień. A najlepiej do terminu..
NAjgorsze jest to ze nie znam wagi dziecka.
Jeszcze takJa przestałam. boje się o to że ktoś we mnie wjedzie.... :/
No to złych artykułów się naczytałaś niestety. Wyobraź sobie co by było gdybyś wpadła brzuchem na kierownicę albo wypadła przed przednią szybę.
Po prostu pas musi być poprawnie zapięty.
A nigdy nie wiesz czy jak Ty prowadzisz ktoś w Ciebie nie wjedzie.
Nie piszę by straszyć czy się wymądrzać, tylko byś pomyślała jeszcze raz.
To pewnie już niedługo przywitamy na świecie nowe dzieciątko . Życzę Ci żebyś jak najkrócej się męczyłaMnie już nogi do d.... Włażą. Chodzę i chodzę bo tak najmniej boli. Skurcze raz co 10 raz co 12 minut. Normalnie się czuje jak na jakimś kacu ...oby to faktycznie jak najszybciej było te rozwiązanie.