reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czyli dużo was będzie mieć dzieci urodzone w podobnym czasie bo w środę ileś tam cesarek zaplanowanych
Może być ciekawie. Choć u mnie Miki może urodzić się po północy wtedy będzie 29 środa i 38 tc i 29 dnia miesiąca Sławcio urodzony to może zapamięta datę ;) bo on to ma sklerozę pod tym względem mega.

reklama
To wy rodzccie a ja we wtorek jadę do koleżanki na kawkę, w środę robienia z córkami zakupy urodzinowe, w piątek mąż ma wrócił o robić pyszne torty a w sob i ndz mamy imprezki z okazji urodzin blizniaczek więc tydzień zapowiada się fajnie, ale najfajniej będzie w pn za tydzień do szkoły woly uczyć się Hihihi

Jak chlop byl w pl to byl jeden taki dzien ze autentycznie sie bal ze mnie bedzie musial wiezc do szpitala.
Ale jeszcze porcji jak malorolny chlop nie jadam wiec moze te dwa tygodnie wychodze.;) hihi
Mój stary dziś miał zachcianki ciążowe. Kupił sześć dorodnych kolb kukurydzy i czy mu zrobię. To zrobiłam. Ale był też jego brat. No i chłopcy moi zjedli po pół kolby. S. zjadł półtorej. Resztę wsunął jego brat... i sobie myślę jak to dobrze że mi ta gastro faza minęła bo znając życie biłabym się z bratem S. o tę kukurydzę :)

Haha... zbieracie zapasy ;)

Ja byłam przerażona wiecznym głodem i pewna że w 3 tygodnie utyję 3x tyle co w 9 miesięcy ;) No ale będę rodzić już za chwilę to raz a dwa apetyt minął :)
Dokladnie. Przed porodem napad apetytu i wieksza potrzeba snu to magazynowanie energii na porod i po porodzie ;). Zobaczymy czy sie sprawdzi...
Aha i inne samopoczucie, moze byc sennosc i apatia, dol, a moze byc przyplyw energii do mycia podlogi ;).

Ostatnia edycja:
reklama
To wy rodzccie a ja we wtorek jadę do koleżanki na kawkę, w środę robienia z córkami zakupy urodzinowe, w piątek mąż ma wrócił o robić pyszne torty a w sob i ndz mamy imprezki z okazji urodzin blizniaczek więc tydzień zapowiada się fajnie, ale najfajniej będzie w pn za tydzień do szkoły woly uczyć się Hihihi
Hmm... czlowiek strzela - Pan Bog kule nosi...oby.Ci sie plany zrealizowaly, bo przeciez porod moze byc w kazdej chwili

Do góry