Może być ciekawie. Choć u mnie Miki może urodzić się po północy wtedy będzie 29 środa i 38 tc i 29 dnia miesiąca Sławcio urodzony to może zapamięta datę bo on to ma sklerozę pod tym względem mega.Czyli dużo was będzie mieć dzieci urodzone w podobnym czasie bo w środę ileś tam cesarek zaplanowanych
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja niestety też Omg muszę przestać....A w ogole to od trzech dni mam duzo wiekszy apetyt
Haha... zbieracie zapasyJa niestety też Omg muszę przestać....
Ja byłam przerażona wiecznym głodem i pewna że w 3 tygodnie utyję 3x tyle co w 9 miesięcy No ale będę rodzić już za chwilę to raz a dwa apetyt minął
18grudzien
To wy rodzccie a ja we wtorek jadę do koleżanki na kawkę, w środę robienia z córkami zakupy urodzinowe, w piątek mąż ma wrócił o robić pyszne torty a w sob i ndz mamy imprezki z okazji urodzin blizniaczek więc tydzień zapowiada się fajnie, ale najfajniej będzie w pn za tydzień do szkoły woly uczyć się Hihihi
Mój stary dziś miał zachcianki ciążowe. Kupił sześć dorodnych kolb kukurydzy i czy mu zrobię. To zrobiłam. Ale był też jego brat. No i chłopcy moi zjedli po pół kolby. S. zjadł półtorej. Resztę wsunął jego brat... i sobie myślę jak to dobrze że mi ta gastro faza minęła bo znając życie biłabym się z bratem S. o tę kukurydzęJak chlop byl w pl to byl jeden taki dzien ze autentycznie sie bal ze mnie bedzie musial wiezc do szpitala.
Ale jeszcze porcji jak malorolny chlop nie jadam wiec moze te dwa tygodnie wychodze. hihi
Chloe.Chloe
Wiaderko do kapania dzieciaka taki kubel jak na zdjeciu. Widzialam tez bardziej wypasione na stelazu w swiecie dziecka. Dziecko wsadza.sie w takiej bardziej embrionalnej pozycji.Co to jest wiaderko kąpielowe ?
Jeszcze nie wiem, czy bedziemy uzywac, ale wyprobujemy.
Trzymam kciuki, żeby się rozkręciło samo [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dokładnie tak. I albo 37+1 albo 38 tc. Chociaż tyle że wiem jak i kiedy w ostatecznej wersji urodzę. I widmo CC oddala się.
A to co ja czuję jak skurcze to młody się rozpiera...
Chloe.Chloe
Dokladnie. Przed porodem napad apetytu i wieksza potrzeba snu to magazynowanie energii na porod i po porodzie . Zobaczymy czy sie sprawdzi...Haha... zbieracie zapasy
Ja byłam przerażona wiecznym głodem i pewna że w 3 tygodnie utyję 3x tyle co w 9 miesięcy No ale będę rodzić już za chwilę to raz a dwa apetyt minął
Aha i inne samopoczucie, moze byc sennosc i apatia, dol, a moze byc przyplyw energii do mycia podlogi .
Ostatnia edycja:
reklama
Chloe.Chloe
Hmm... czlowiek strzela - Pan Bog kule nosi...oby.Ci sie plany zrealizowaly, bo przeciez porod moze byc w kazdej chwiliTo wy rodzccie a ja we wtorek jadę do koleżanki na kawkę, w środę robienia z córkami zakupy urodzinowe, w piątek mąż ma wrócił o robić pyszne torty a w sob i ndz mamy imprezki z okazji urodzin blizniaczek więc tydzień zapowiada się fajnie, ale najfajniej będzie w pn za tydzień do szkoły woly uczyć się Hihihi