reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jawitam się wieczornie :)
Mi przeszły wszystkie objawy oprócz bólu brzucha i ciągnięcia, nabrzmiałych ale nie bolących piersi to generalnie nie czuje żebym była w ciąży. No dobra brzuch nadęty ale tak to nic a nic.
Jeszcze 6 dni do usg.
Czy któraś z Was miała bol jelit i związane z nimi nieprzyjemności ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Prywatna klinika szkocka nie zgodziła sie na usg :(

0d1y9jcg7teakp8m.png
Podaj mi gdzie mieszkasz to postaram Ci się coś znalezc

Jawitam się wieczornie :)
Mi przeszły wszystkie objawy oprócz bólu brzucha i ciągnięcia, nabrzmiałych ale nie bolących piersi to generalnie nie czuje żebym była w ciąży. No dobra brzuch nadęty ale tak to nic a nic.
Jeszcze 6 dni do usg.
Czy któraś z Was miała bol jelit i związane z nimi nieprzyjemności ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam same nieprzyjemności związane z jelitami.

U mnie objawy wróciły. Mdli mnie, zapachy doprowadzają do szewskiej pasji, cycki wyrastają z ostatniego pasującego stanika. Ojjj.

Ja mam same nieprzyjemności związane z jelitami.

U mnie objawy wróciły. Mdli mnie, zapachy doprowadzają do szewskiej pasji, cycki wyrastają z ostatniego pasującego stanika. Ojjj.

No te jelita najgorzej bo wczoraj np zasypiałam z takim balonem z brzucha jakbym połknęła piłkę. Ja w stanik się jeszcze mieszczę za to rajstopy mnie cisną już

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżu dziewczyny mam taką NIEZIEMSKA OCHOTE NA ŚWIEŻĄ BUŁKĘ Z MASŁEM I SZYNKĄ, ze mnie zaraz rozniesie, a nie mam szynki w domu :( jestem w takiej desperacji, że zaraz chyba zacznę chodzić po sąsiadach i pytać o ta szynkę! Aaaaaa!

Jeżu dziewczyny mam taką NIEZIEMSKA OCHOTE NA ŚWIEŻĄ BUŁKĘ Z MASŁEM I SZYNKĄ, ze mnie zaraz rozniesie, a nie mam szynki w domu :( jestem w takiej desperacji, że zaraz chyba zacznę chodzić po sąsiadach i pytać o ta szynkę! Aaaaaa!

A ja zjadłam cały słoik kukurydzy w occie [emoji23]
1516396826-36b83d0f17c69e17-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Queen Mother Maternity Hospital adres: Dalnair Street Yorkhill Glasgow pytac o odział - Early Pregnancy Assessment Unit tel.0141 201 0509 ponoc ten jest w okolicy najlepszy i jakoś faktycznie więcej specjalnie ich nie ma..:/ przykro mi bardzo.. ewentualnie próbuj z pogotowiem mnie przyjęli bez problemu

reklama
Do góry