Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podaj mi gdzie mieszkasz to postaram Ci się coś znalezcPrywatna klinika szkocka nie zgodziła sie na usg
Ja mam same nieprzyjemności związane z jelitami.Jawitam się wieczornie
Mi przeszły wszystkie objawy oprócz bólu brzucha i ciągnięcia, nabrzmiałych ale nie bolących piersi to generalnie nie czuje żebym była w ciąży. No dobra brzuch nadęty ale tak to nic a nic.
Jeszcze 6 dni do usg.
Czy któraś z Was miała bol jelit i związane z nimi nieprzyjemności ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam same nieprzyjemności związane z jelitami.
U mnie objawy wróciły. Mdli mnie, zapachy doprowadzają do szewskiej pasji, cycki wyrastają z ostatniego pasującego stanika. Ojjj.
Jeżu dziewczyny mam taką NIEZIEMSKA OCHOTE NA ŚWIEŻĄ BUŁKĘ Z MASŁEM I SZYNKĄ, ze mnie zaraz rozniesie, a nie mam szynki w domu jestem w takiej desperacji, że zaraz chyba zacznę chodzić po sąsiadach i pytać o ta szynkę! Aaaaaa!
Queen Mother Maternity Hospital adres: Dalnair Street Yorkhill Glasgow pytac o odział - Early Pregnancy Assessment Unit tel.0141 201 0509 ponoc ten jest w okolicy najlepszy i jakoś faktycznie więcej specjalnie ich nie ma..:/ przykro mi bardzo.. ewentualnie próbuj z pogotowiem mnie przyjęli bez problemuHighlandy
Ić stont kukurydzę tez bym zjadła!A ja zjadłam cały słoik kukurydzy w occie [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom