D
Deleted member 178444
Gość
Zaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj i teraz jestem szczęśliwa [emoji16]najedzona i szczęśliwa [emoji16][emoji16]Dawaj! Zaszalej! Kiedy jak nie teraz !
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo Aniu jutro o 10 mam wizytę wiec musimy razem się trzymać będzie dobrze musi byćZaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
U mnie widać jak odwróce telefon bokiemWidać u mnie ten nieszczęsny suwaczek???
Oby, oby!Mam to samo Aniu jutro o 10 mam wizytę wiec musimy razem się trzymać będzie dobrze musi być
Spoko.. ja dostałam przed wizytą takiej biegunki rano że myślałam że na ta wizytę nie dojdeZaczyna mnie dopadać panika przedwizytowa. Same źle scenariusze przed oczami, że coś nie tak będzie, że nie usłyszę serduszka. Kopnijcie mnie w zadek, bo swiruje...
O matko, współczuję. To mnie najbardziej razi w obcych krajach, chyba bym oszalała z moją "cierpliwością". No ale nie ma wyboru musisz dać radę i poczekać jeszcze trochę...Prywatna klinika szkocka nie zgodziła sie na usg