reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kasiulka9 a czujes się dobrze ?? Czy masz jakieś niepokojące objawy.... ja tydzień temu przechodziłam to co Ty a lekarz tez ani nie chciał mi dać listu na prywatne usg ( wymagają) polskiej kliniki nie maja terminów a u lekarza nawet krwi nie chciała mi pobrać..... bo po co.... I mam jeszcze czasem głupie myśli ale nie obejdę systemu musi być dobrze wiec będę czekac a 1wsza wizytę mam 27.02 i nic nie zrobie innego .....
StarAnia trzymam kciukasy i daj znać co i jak

@Kadża, dopiero koniec lutego? Który masz tydzień?

0d1y9jcg7teakp8m.png

Ja w poprzedniej ciaży nie miałam żadnych zachcianek, jedyne co to odrzucał mnie zapach pasty do zębów dla dzieci. W sumie to ja nie wiedziałam co to ciążowe nudności, bezsenność, zgaga czy inne dolegliwości. Zobaczymy jak będzie teraz.

Witam się sobotnio:biggrin2:
Wczoraj oczywiście padłam przed 21 teraz was nadrabialam;)
Ja ostatnio to bardzo zdrowy tryb życia prowadzę chodzę spać 20-21, nie ogladam TV hmm tylko mało się ruszam:sad:
Nie liczac sprzatnia w domu;)
Życzę smacznego śniadania i miłego dnia :):)

Witam się z Wami[emoji2]
Moje zachcianki minęły.
Została nadal ogromna senność.
Miłego dnia życzę [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamuśki,
Ja zmykam do sklepu,po rybkę i kapustke kiszoną na surówkę,obudziłam do o 4.30 i naszła mnie ochota na takie coś:-) :)
Idę do fryzjera na pasma ,mam nadzieję że kolor złapie,ale może poinformuje fryzjerke o moim stanie?czy nie ma takiej potrzeby jak radzicie?

reklama
Do góry