Aniabrz
Fanka BB :)
Tez coraz czesciej taka jestem. Nie ma co ludziom w d. wchodzic.Dlatego jestem aspołeczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez coraz czesciej taka jestem. Nie ma co ludziom w d. wchodzic.Dlatego jestem aspołeczna
Oj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejszaNo widzisz jest roznica
Nie masz prawa sie cieszyc z wyprawki za bardzo bo zaraz ktos mily wyskoczy ze moze jednak trzeba bedzie ja wymieniac
Hahaha
Mikołaj za ten poród będzie miał u mnie przerypane do 18stki.Goj nie załamuj się, niby mówią jak pisałaś wcześniej że kolejne porody to coraz szybsze i łatwiejsze.... jednak nie zawsze się to sprawdza.... będziesz miała co wspominać i opowiadać swoim synom
To kara za Bartkowy poród. Szybko sprawnie prawie w domu prawie bez bóluOj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejsza
Goj, zyczę aby akcja skurczowa się rozkręciła....tak.jak pisałaś mity o tym że z każdym kolejnym porodem jest łatwiej można między bajki wsadzić...każdy jest inny i nikt nie zagwarantuje że będzie szybciej, lepiej itd., jest po prostu inaczej.
Bedzie na pewno tak rozkoszny ze zaraz zapomnisz p tych kulkudziesieciu godzinachMikołaj za ten poród będzie miał u mnie przerypane do 18stki.
Zapewne ale co każde urodziny będę mu WYPOMINAĆBedzie na pewno tak rozkoszny ze zaraz zapomnisz p tych kulkudziesieciu godzinach