reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
mi się zdaje że przy pierwszym dziecku człowiek bardziej szaleje z zakupami, teraz dokupuje tylko niezbędne rzeczy. Mój syn będzie miał po siostrze trochę różowych rzeczy, pościel czy czapeczkę. Moim zdaniem szkoda pieniędzy kupować to samo tylko w chłopięcym kolorze. taki maluch szybko rośnie i dopiero potem będę ubierała go w typowo chłopięce ciuchy. tak ja uważam ;)

A w ogóle dowiedziałam się że ten "balonik" zakładają jak p. płodowy cały żeby wody odeszły a nie jak już odchodzą...

A gdyby któraś chciała rodzić na Madalińskiego na porodówkach jest klima na 18° można sobie podkręcić z tym że radzę przed przyjściem na świat dziecka bo wam zwyczajnie maluch zmarźnie szczególnie przy kangurowaniu skin to skin

No widzisz jest roznica :laugh2:
Nie masz prawa sie cieszyc z wyprawki za bardzo bo zaraz ktos mily wyskoczy ze moze jednak trzeba bedzie ja wymieniac :rolleyes2:
Hahaha
Oj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejsza :):):)
Goj, zyczę aby akcja skurczowa się rozkręciła....tak.jak pisałaś mity o tym że z każdym kolejnym porodem jest łatwiej można między bajki wsadzić...każdy jest inny i nikt nie zagwarantuje że będzie szybciej, lepiej itd., jest po prostu inaczej.

Oj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejsza :):):)
Goj, zyczę aby akcja skurczowa się rozkręciła....tak.jak pisałaś mity o tym że z każdym kolejnym porodem jest łatwiej można między bajki wsadzić...każdy jest inny i nikt nie zagwarantuje że będzie szybciej, lepiej itd., jest po prostu inaczej.
To kara za Bartkowy poród. Szybko sprawnie prawie w domu prawie bez bólu

reklama
Do góry