reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
mi się zdaje że przy pierwszym dziecku człowiek bardziej szaleje z zakupami, teraz dokupuje tylko niezbędne rzeczy. Mój syn będzie miał po siostrze trochę różowych rzeczy, pościel czy czapeczkę. Moim zdaniem szkoda pieniędzy kupować to samo tylko w chłopięcym kolorze. taki maluch szybko rośnie i dopiero potem będę ubierała go w typowo chłopięce ciuchy. tak ja uważam ;)

A w ogóle dowiedziałam się że ten "balonik" zakładają jak p. płodowy cały żeby wody odeszły a nie jak już odchodzą...

A gdyby któraś chciała rodzić na Madalińskiego na porodówkach jest klima na 18° można sobie podkręcić z tym że radzę przed przyjściem na świat dziecka bo wam zwyczajnie maluch zmarźnie szczególnie przy kangurowaniu skin to skin

No widzisz jest roznica :laugh2:
Nie masz prawa sie cieszyc z wyprawki za bardzo bo zaraz ktos mily wyskoczy ze moze jednak trzeba bedzie ja wymieniac :rolleyes2:
Hahaha
Oj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejsza :):):)
Goj, zyczę aby akcja skurczowa się rozkręciła....tak.jak pisałaś mity o tym że z każdym kolejnym porodem jest łatwiej można między bajki wsadzić...każdy jest inny i nikt nie zagwarantuje że będzie szybciej, lepiej itd., jest po prostu inaczej.

Oj znam to...u mnie też nagle wizje ze nie córka bo brzuch spiczasty tylko syn będzie...masakra jakaś. A ja mam w d.... płeć, najważniejsze żeby zdrowe było dzieciątko. A juz najwieksza tragedia że podobno ładnie wyglądam w ciąży więc juz na pewno syn bo przy dziewczynce to niemozliwe zeby tak było...no.do zżygania po prostu...a tak w ogóle to juz doczekac sie nie moge na 10-ego, boje sie tego CC ale chęć ujrzenia i przytulenia dzidzi silniejsza :):):)
Goj, zyczę aby akcja skurczowa się rozkręciła....tak.jak pisałaś mity o tym że z każdym kolejnym porodem jest łatwiej można między bajki wsadzić...każdy jest inny i nikt nie zagwarantuje że będzie szybciej, lepiej itd., jest po prostu inaczej.
To kara za Bartkowy poród. Szybko sprawnie prawie w domu prawie bez bólu

reklama
Do góry