18grudzien
Fanka BB :)
Omg ostatnio mojej koleżance odszedł taki czop o 19 a o 23 już miała dzieckoNie, nie trzeba, ale raczej oznacza, że dzisiaj będę rodzic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Omg ostatnio mojej koleżance odszedł taki czop o 19 a o 23 już miała dzieckoNie, nie trzeba, ale raczej oznacza, że dzisiaj będę rodzic
Ja urodziłam się w terminie, mój kuzyn też, może Blanka też będzie trzymała się kalendarza ale obawiam się, że jeśli chodzi o poród to niczego nie wolno planować, bo na złość wszystko może pójść inaczej.Ktos musi isc zgodnie z ksiazka moze to jestes Ty? Ponoc tylko 3 % dzieci przychodzi na swiat w terminie.
No to się zaczęło! Coś czuję że ten weekend będzie urodzajnyKurczę nie pytałam Gosi czy chce żebym pisała ale skoro się chwaliła ze jest na porodówce to napisze. Są skurcze , także rodzimy
Ja też się urodziłam w terminie. A nikt nie wierzył, bo mama miała na 1.01. [emoji14]Ja urodziłam się w terminie, mój kuzyn też, może Blanka też będzie trzymała się kalendarza ale obawiam się, że jeśli chodzi o poród to niczego nie wolno planować, bo na złość wszystko może pójść inaczej.
Omg powodzeniaDziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem
d_dream czy córka idzie od września do przedszkola? Ja też mam taką 3,5 latkę która właśnie rozpocznie przedszkole.
No dobra, to kto jeszcze z nami na koniec wrzesni?
E tam- to magiczne myslenie, ze bedzie inaczej niz chcesz. Gosia planowala wczesniej i to sie dzieje .Ja urodziłam się w terminie, mój kuzyn też, może Blanka też będzie trzymała się kalendarza ale obawiam się, że jeśli chodzi o poród to niczego nie wolno planować, bo na złość wszystko może pójść inaczej.