reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Goj pewnie już w trakcie akcji, dlatego milczy ;) u mnie na razie cisza. Trochę mnie przeczyscilo, jakieś tam lekkie skurczyki są, ale to od tygodnia. Więc czekamy. Stary zdziwiony, że jak to juz?! [emoji14]

Goj pewnie już w trakcie akcji, dlatego milczy ;) u mnie na razie cisza. Trochę mnie przeczyscilo, jakieś tam lekkie skurczyki są, ale to od tygodnia. Więc czekamy. Stary zdziwiony, że jak to juz?! [emoji14]

Będę o Tobie myślała cały dzień!
Co prawda mam zaplanowany od A do Z. Aczkolwiek myślami cię nie opuszczę!

U mnie wstępnie mąż wybrał Elżbieta ale też jeszcze zastrzega że musi dziecko zobaczyć czy to Ela czy nie Ela :D
Miał też pomysł na Wandę. Zobaczymy ;)

Nasze imię według kilku jest nietypowe i rzadko spotykane. Wydaje mi się ze tez jest z dawnych czasów. Bardzo proste i zwięzłe :)
Uwielbiam takie imiona. Pierwsza córka to Pola :)

Pewnie się cieszy, że już nie masz w planach go wykorzystać [emoji14]
Ja Ci daje maks 3-4 dni po krwawym czopie. A najbardziej obstawiam nockę lub jutro :)

reklama
Do góry