majapszczolka242
Fanka BB :)
Zdradzisz?Ze mnie się niestety śmieją ze wybrałam drugie córce takie a nie inne imię..No ale cóż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdradzisz?Ze mnie się niestety śmieją ze wybrałam drugie córce takie a nie inne imię..No ale cóż
Zdradzisz?
Goj pewnie już w trakcie akcji, dlatego milczy u mnie na razie cisza. Trochę mnie przeczyscilo, jakieś tam lekkie skurczyki są, ale to od tygodnia. Więc czekamy. Stary zdziwiony, że jak to juz?! [emoji14]
U mnie wstępnie mąż wybrał Elżbieta ale też jeszcze zastrzega że musi dziecko zobaczyć czy to Ela czy nie ElaZdradzę jak urodze
U mnie wstępnie mąż wybrał Elżbieta ale też jeszcze zastrzega że musi dziecko zobaczyć czy to Ela czy nie Ela
Miał też pomysł na Wandę. Zobaczymy
Pewnie się cieszy, że już nie masz w planach go wykorzystać [emoji14]Goj pewnie już w trakcie akcji, dlatego milczy u mnie na razie cisza. Trochę mnie przeczyscilo, jakieś tam lekkie skurczyki są, ale to od tygodnia. Więc czekamy. Stary zdziwiony, że jak to juz?! [emoji14]
Faceci...[emoji16][emoji14]Goj pewnie już w trakcie akcji, dlatego milczy u mnie na razie cisza. Trochę mnie przeczyscilo, jakieś tam lekkie skurczyki są, ale to od tygodnia. Więc czekamy. Stary zdziwiony, że jak to juz?! [emoji14]
Czyżby jakaś Jagna?Nasze imię według kilku jest nietypowe i rzadko spotykane. Wydaje mi się ze tez jest z dawnych czasów. Bardzo proste i zwięzłe
Uwielbiam takie imiona. Pierwsza córka to Pola
Czyżby jakaś Jagna?
Nie ciągnę za język. Zdradzisz jak urodzisz