reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja byłam na zakupach, sama.
W mieście poprostu buchał żar od tego asfaltu i kostki.
Ale zakupy zrobione na dziś i jutro.
Tort odebrany. Ciasto kupione. Ponadto wszystko co niezdrowe i napakowane chemią dla chłopaków również ;)
Raz nie zawsze.
Normalnie nie pakuje w nich słodyczy to niech urodzinowo mają.
Będzie dwóch kolegów a więc dzieci sztuk 4.

Obiad naszykowany. Grilla chłop zażyczył. Więc uszykowałam mięcho, szaszłyki i sałatkę grecką. Spakowałam do koszyka razem z całym potrzebnym sprzętem typu.sztućce, talerze, kubki, ścierki itd i poszedł chłop na dwór działać obiad.
Teraz zostało mi posprzątać. Czyli ta gorsza część
Na 16:00 musi być już naszykowane wszystko pod urodziny.
Kusisz...

cos czuje ze sobie dogodziłam.......
zjadlam klusek ślaskich odsmażanych na masle-no zachcianka i do tego taka smietnikowa salatka z majonezem salata lodowa, papryka, zoltym serem i co do tego???? 3 zaby czosnku starte..normalnie niebo....ale bedzie i zgaga i bolesci kiszek, bo czosnek......a taki dobry byl :D

reklama
cos czuje ze sobie dogodziłam.......
zjadlam klusek ślaskich odsmażanych na masle-no zachcianka i do tego taka smietnikowa salatka z majonezem salata lodowa, papryka, zoltym serem i co do tego???? 3 zaby czosnku starte..normalnie niebo....ale bedzie i zgaga i bolesci kiszek, bo czosnek......a taki dobry byl :D
Ja po czosnku zawsze mam okropną zgagę. Staram się unikać ale uwielbiam sos czosnkowy .

Do góry