reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja miałam pobierane w laboratorium . Tak jak krew pobierają. Wzięło mnie na samolocik i Hej. Fajne babeczki były [emoji16]

reklama
Też tak myślę. Przynajmniej staram się żeby moi synowie byli szczęśliwi czuli że ich kocham i że są najważniejsi na świecie...
No właśnie Goj czyli w żadnym wypadku nie jesteś patologiczna matka [emoji16]
Każda z nas kupuje dla dziecka to co uważa za słuszne. Jeśli coś wydaje się być zbędne to bez sensu kupować na sile

Ostatnia edycja:
A skąd brałaś ta probówkę? I ile płaciłas? Jak nie urodzę to w poniedziałek bym chciała powtórzyć. No i ile czekasz na wynik? Kurcze we wtorek mam się zjawić w szpitalu, bo niby termin, mam nadzieję, że mnie wypuszcza do domu normalnie...
No nie wiem... ty masz skierowanie czy na "gębę"?

@StarAnia - ginekolog dał mi probówkę, na ostatniej wizycie. Pobrałam w domu wczoraj rano wymaz i zaniosłam do przychodni, oni wysyłają to do diagnostyki. Płaciłam chyba 37 zł albo 31, już nie pamiętam. Wyniki ponoć 4 dni robocze.

Nie dziwię się.. twoja sytuacja jest wyjątkowa.. A przypomnij na kiedy masz termin i kiedy chcesz tam jechać?
Termin na 12 września, a jechać chce teraz w poniedziałek 27 sierpnia. Pierwsza córka urodziła się 10 dni przed terminem i jakoś mnie to stresuje, że też ta może tak wyjść, chociaż jest jeszcze malutka (ostatnie usg - 2600 g). Ponadto te skurcze... No i już jest rozwarcie na 1.5 cm. No i miałam mieć zrobione GBS w Szczecinie, więc jeszcze do tej pory nie mam. Miałam iść się zbadać jakoś w szpitalu, ale mi się nie chce. Najwyżej dadzą mi ten antybiotyk, jeżeli szybciej urodze, chociaż mam nadzieję, że nastąpi to w następnym tygodniu, a mój mąż mówi, abym rodziła po 30 sierpnia, bo wcześniej maja jakąś ważna imprezę, która on nadzoruje jako informatyk. Haha :D Zobaczymy co o tym wszystkim myśli Basia w brzuszku.
Taaaa. Tak mi się skraca i rozwiera, że mi zaraz dziecko wypadnie
emoji23.png

E tam. Nie pisałam Wam wczoraj jak przebiegła moja wizyta. Otóż przyszłam, położna mi ktg podłączyła i tak se leżę i przychodzi lekarz (zaczynał pracę). Patrzy na mnie i "o ja pier... Jeszcze?!". To mu mówię, że tak. Po ktg mnie woła, mowi, że od razu do badania, bo co se będziemy gawędzić i po badaniu do mnie, że ja dziwna jestem i w ogóle to on stawia na to, że ja nie urodzę, tylko ten dziwny brzuch mi się urwie i będzie dziecko
emoji23.png
takze tego ;p
Hahaha. Co za lekarz?! Ma poczucie humoru! :D

Ja dziś pojechałam na zakupy. Stwierdziłam, że Basia ma za mało ciuszków.
IMG_20180824_122812.jpg

A tutaj zrobiłam sobie zestawienia tych ciuszków z resztą jaka mam :)
IMG_20180824_123452.jpg

Humor mi się polepszyl. A zaraz zabieram się za robienie obiadu i może już pranie wyschlo to wyprasuje. U mnie dziś dorsz w panierce.

Załączniki

• IMG_20180824_122812.jpg
    IMG_20180824_122812.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 348
  • IMG_20180824_123452.jpg
    IMG_20180824_123452.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 345
reklama
Do góry