reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Termin na 12 września, a jechać chce teraz w poniedziałek 27 sierpnia. Pierwsza córka urodziła się 10 dni przed terminem i jakoś mnie to stresuje, że też ta może tak wyjść, chociaż jest jeszcze malutka (ostatnie usg - 2600 g). Ponadto te skurcze... No i już jest rozwarcie na 1.5 cm. No i miałam mieć zrobione GBS w Szczecinie, więc jeszcze do tej pory nie mam. Miałam iść się zbadać jakoś w szpitalu, ale mi się nie chce. Najwyżej dadzą mi ten antybiotyk, jeżeli szybciej urodze, chociaż mam nadzieję, że nastąpi to w następnym tygodniu, a mój mąż mówi, abym rodziła po 30 sierpnia, bo wcześniej maja jakąś ważna imprezę, która on nadzoruje jako informatyk. Haha :D Zobaczymy co o tym wszystkim myśli Basia w brzuszku.

Hahaha. Co za lekarz?! Ma poczucie humoru! :D

Ja dziś pojechałam na zakupy. Stwierdziłam, że Basia ma za mało ciuszków.
Zobacz załącznik 891359
A tutaj zrobiłam sobie zestawienia tych ciuszków z resztą jaka mam :)
Zobacz załącznik 891361
Humor mi się polepszyl. A zaraz zabieram się za robienie obiadu i może już pranie wyschlo to wyprasuje. U mnie dziś dorsz w panierce.
Jakie urocze <3 kurcze ja się nie potrafię w tych ciuszkach babrać, jakoś nie mam cierpliwości do tego.
A lekarz świetny, uwielbiam go :)

Jakie urocze <3 kurcze ja się nie potrafię w tych ciuszkach babrać, jakoś nie mam cierpliwości do tego.
A lekarz świetny, uwielbiam go :)
Ja akurat miałam wene :) szukałam czegoś co mi będzie pasować. Sukienka kupiona też z zamysłem, że będzie jak cos na ślub kuzynki ci ma być w październiku. Jeszcze muszę dla siebie coś znaleźć. Poszukam po porodzie, teraz coś nie mogę się na nic zdecydować.

Wydaje mi się że to Twoja prywatna sprawa a on się chciał już Ciebie pozbyć ;)
Nie no, on mi powiedział, że mi zrobią ktg i jak nic się nie będzie działo, to mnie odeślą i widzimy się w czwartek [emoji14] ale on nie pracuje w tym szpitalu, więc nie wiem czy wie co mówi [emoji14]

reklama
Do góry