reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja wczoraj zrobiłam sobie sama badanie GBS.
Dziecko odbijałam, Szymon jak ulewał, to fontanną od razu. Wszyscy byliśmy do przebrania.

Uwaga, ostrzegam mamy starszaków: Link do: Gang Słodziaków - Biedronka.pl Biedronka widać postarała się, żebym na dłuższe spacery chodziła i tam zakupy robiła, bo Zosia i Szymon nie odpuszczą bez nowych zabawek
Sama sobie pobierałas, czy jak?

reklama
I zapomniałam:
20180824_095523-1.jpg
Nicolas Hause 24.08.2018

Co do GANGÓW znaczy znowu będę mieć przeje...ne! Moi mają po kilka z poprzednich serii. Po cholernego Czesia Czosnka jeździłam do Piaseczna.

Załączniki

• 20180824_095523-1.jpg
    20180824_095523-1.jpg
    502,5 KB · Wyświetleń: 386
Tak, sama. Żaden problem :) Nie pierwszyzna dla mnie, bo w pierwszej ciąży też sama. Ginekolog kazał mężowi, ale ten się przeraził :p
A skąd brałaś ta probówkę? I ile płaciłas? Jak nie urodzę to w poniedziałek bym chciała powtórzyć. No i ile czekasz na wynik? Kurcze we wtorek mam się zjawić w szpitalu, bo niby termin, mam nadzieję, że mnie wypuszcza do domu normalnie...

reklama
Do góry