Na pewno. S. generalnie średnio się intetesuje ale np. jak zobaczył na USG jak młody ziewa to dotarło do niego bardziej niż do mnie. Teraz po porodzie dopiero złapie jakiś tam kontakt a tak na prawdę faceci zazwyczaj dostają p..lca jak dziecko zaczyna reagować mimiką czy gaworzeniem a przynajmniej mój. Szczególnie przy pierwszym dziecku.Mój pierwszego dnia był jaki nieobecny jakby. Drugiego już nosił młodego gadał do niego. Dziś sobie wziął na łóżko zaczął gadać do niego , przewijać , chodził po domu z nim pokazywał [emoji23] także pewnie potrzebują czasu.
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
U mnie w koncu przywialo deszcz i burze, cale szczescie bo juz mnie znowu zaczynala glowa bolec, 3 dzien to bylby hardkor! Od razu powietrze inne i glowa lzejsza.
Moj mezu tez niby sie cieszy z juniora, ale poki nie zobaczy rzeczywistego czlowieczka to nie potrafi tego zbyt wylewnie okazywac.
Wiem z doswiadczenia jak bylo z jego mlodsza siostra, jak juz sie pojawila to kosmos, teraz ma juz 8 lat a on dalej jest w niej zakochany. Mam nadzieje, ze starczy tej milosci tez dla Olka [emoji1]
A na obiadek zapiekany ryz z jablkami, maz zazyczyl sobie postny obiad, bo piatek [emoji39]
Będziecie mówić na niego Olek?
Bo moja siostra teraz w ciazy i dla syna tez ma imię Aleksander ale chce by był Alek albo Alex i nie zgadza się na Olka pod żadnym pozorem
kasiaczek89pl
Dziewczyny jakie macie czy polecacie otulacze ? Wybredny książę chce spać i jeść tylko jak ma skrępowane ręce a w dodatku ciagle mu zimno. W rożku to mi tonie ... kołderki kocyki zaraz się rozwijają
KINDERBUENOO88
Dziewczyny jakie macie czy polecacie otulacze ? Wybredny książę chce spać i jeść tylko jak ma skrępowane ręce a w dodatku ciagle mu zimno. W rożku to mi tonie ... kołderki kocyki zaraz się rozwijają
Ja mam z firmy Effiki jest śliczny, duży, i miękki bo to bambus nawet po praniu
Zdjęcie podgladowe
W maju na początku kupowałam
Załączniki
KINDERBUENOO88
W ogóle się witam
Ja to nockę miałam na raty bo mój jeszcze jechał w nocy na 3 godz do pracy coś tam posprawdzać ( bo to jedyny czas gdy metro nie jeździ i mogą wchodzić w tunele)
I rano wstałam jakaś pełna życia, bo jednak budzić się jak on obok to cudownie
To popracowałam pościele i nasze pranie, zrobiłam śniadania, kuchnie ogarnelam...
No i musiałam wyjść z psem. A tam znów milion stopni zero powietrza, to po 2 km spaceru wróciliśmy ( ja i pies) tak wyczerpani, że leżymy pod wiatrakiem i szukamy motywacji.
Czekam na ten deszcz oj czekam!
Ja to nockę miałam na raty bo mój jeszcze jechał w nocy na 3 godz do pracy coś tam posprawdzać ( bo to jedyny czas gdy metro nie jeździ i mogą wchodzić w tunele)
I rano wstałam jakaś pełna życia, bo jednak budzić się jak on obok to cudownie
To popracowałam pościele i nasze pranie, zrobiłam śniadania, kuchnie ogarnelam...
No i musiałam wyjść z psem. A tam znów milion stopni zero powietrza, to po 2 km spaceru wróciliśmy ( ja i pies) tak wyczerpani, że leżymy pod wiatrakiem i szukamy motywacji.
Czekam na ten deszcz oj czekam!
Spoko. U mnie zryw trwał może 2h dwa tygodnie temuMnie to albo ominie, albo już minęło, albo urodzę za miesiąc. Dalej leżę. Spać mi się chce...
Moja kuzynka ma Aleksandra i też jest Aleks nie Olek.Będziecie mówić na niego Olek?
Bo moja siostra teraz w ciazy i dla syna tez ma imię Aleksander ale chce by był Alek albo Alex i nie zgadza się na Olka pod żadnym pozorem
Nie mam ale jak będzie trzeba kupię tylko jakiś tańszy. Generalnie wydaje mi się że dzieci "luzem" szybciej fizycznie dojrzewają a takie skrępowanie uniemożliwia im to więc wolałabym uniknąć choć gdyby młodego to wyciszało kupię bez zastanowienia.Dziewczyny jakie macie czy polecacie otulacze ? Wybredny książę chce spać i jeść tylko jak ma skrępowane ręce a w dodatku ciagle mu zimno. W rożku to mi tonie ... kołderki kocyki zaraz się rozwijają
kasiaczek89pl
Nie mam ale jak będzie trzeba kupię tylko jakiś tańszy. Generalnie wydaje mi się że dzieci "luzem" szybciej fizycznie dojrzewają a takie skrępowanie uniemożliwia im to więc wolałabym uniknąć choć gdyby młodego to wyciszało kupię bez zastanowienia.
Wiesz jak nie śpi i najedzony to odwiozuje ale i tak okładam kocami bo zaraz zimno mu i jest zły. A do jedzenia za cholerę luzem nie chce iść ... ogólnie mam takie samo podejście
reklama
KINDERBUENOO88
Nie mam ale jak będzie trzeba kupię tylko jakiś tańszy. Generalnie wydaje mi się że dzieci "luzem" szybciej fizycznie dojrzewają a takie skrępowanie uniemożliwia im to więc wolałabym uniknąć choć gdyby młodego to wyciszało kupię bez zastanowienia.
Jeszcze dobra opcja są śpiworki.
Sleepee ma na pewno. On taki obcisły i dziecko leży jak w kokonie
Załączniki