reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tez nie mam zadnego otulacza, poszlam z wyprawka po najmniejszej linii oporu [emoji14] stwierdzilam, ze wole cos kupic jak faktycznie bede potrzebowac, niz zamawiac milion „potrzebnych” pierdół, bo taka moda [emoji14] z takich wyprawkowych cudow i „nowosci”, ktorych kiedys nie bylo, to chyba mam tylko kokon[emoji14]
Hihi podobnie ja tylko właśnie ten kokon wydaje się być mi zupełnie zbędny i bardziej taki kondom dla smrodka do mnie przemawia

reklama
Tez nie mam zadnego otulacza, poszlam z wyprawka po najmniejszej linii oporu [emoji14] stwierdzilam, ze wole cos kupic jak faktycznie bede potrzebowac, niz zamawiac milion „potrzebnych” pierdół, bo taka moda [emoji14] z takich wyprawkowych cudow i „nowosci”, ktorych kiedys nie bylo, to chyba mam tylko kokon[emoji14]
Ja też , pomimo tego że to moje pierwsze dziecko to nie mam żadnych gadżetów . Jak coś mi będzie potrzebne to dokupię i tyle :) teraz i wybór wszędzie ogromny i wszystko na miejscu :)

Hihi podobnie ja tylko właśnie ten kokon wydaje się być mi zupełnie zbędny i bardziej taki kondom dla smrodka do mnie przemawia

Pewnie i zbedny :p moglabym rownie dobrze okokonic go moja poducha ciazowa :p

Dobijcie mnie, nie ma nawet 12 a ten maly pijak juz ma trzecia czkawke! [emoji85]

Koniecznie pisz jutro co tam słychać :)
Dzisiaj wyniki KTG prawidłowe :) Pojechałam najedzona i opita wodą na full ;p Coś czuję, że właśnie przez to, że za mało piłam +stres i te upały dały taki efekt jak wczoraj... W poniedziałek podjadę jeszcze kontrolnie, żeby się upewnić, że wszystko na pewno ok. A przez weekend nie rozstaję się z butelką czystej, źródlanej ;p

reklama
Do góry