reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć, chciałabym jeśli jest możliwość prosić o informację..
Właśnie wyszłam od ginekologa, ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu - 32+5, dziś jest 35+5 i zaniepokoiły mnie wymiary i waga małego... 3 tygodnie temu jak i wcześniej z usg wychodził mi termin na 18.09, na ostatniej wizycie 3 tyg temu ważył 2029g, a dziś po tych 3 tyg 2269g... czy to aby nie za niski przyrost...? Tak samo jak wymiary....? Zapytałam lekarza czy waga i wymiary są aby na pewno dobre, a on potwierdził że tak... czy mógł się "zakręcić", pomylić mok tc i powinnam się niepokoić wymiarami i wagą...?
Nie wiem na ile nas czytasz.. Ale temat już był wałkowany kilka razy.. jeśli przepływy ok i łożysko to może być błąd pomiaru. Sama miałam 7 lat temu 2kwietnia 3300 j 19kwietnia też 3300 i 13maja urodził się 4200 i wszystko ok.

Jak pracowałam jako pomoc apteczna to pamiętam jak kiedyś z drugą pomocą chwilę pośmiałyśmy się nad tymi musującymi czopkami eva/qu ;)

Ja dzisiaj rano jakoś od 9 do 12 sprzątałam i kompletnie zapomniałam o śniadaniu. Jeszcze kilka tygodni temu byłoby to kompletnie nie do pomyślenia :)

Mi tylko robi się ciężko przez noszenie dodatkowych kilogramów :)

Ojej, ale przecież wszystko będzie dobrze. No musi być :)
Oj mi do śmiechu nie było jak niby założy sie to a rano bedzie efekt. to włożyłam to wieczorem a po 5 min w podskokach do wc :D maz płakał....

Dało się wyczuć, że na inne poziomy przeszłyście:)

Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej

reklama
Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej
Pisz pisz kochana jak najwięcej ja się cieszę że Twój maluszek już jest na świecie A zawsze coś napiszesz co mi mogłoby się w przyszłości przydać bo oprócz Was bie mam nikogo kto mógłby mi dac jakaś dobra radę [emoji7]

Do góry