reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć, chciałabym jeśli jest możliwość prosić o informację..
Właśnie wyszłam od ginekologa, ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu - 32+5, dziś jest 35+5 i zaniepokoiły mnie wymiary i waga małego... 3 tygodnie temu jak i wcześniej z usg wychodził mi termin na 18.09, na ostatniej wizycie 3 tyg temu ważył 2029g, a dziś po tych 3 tyg 2269g... czy to aby nie za niski przyrost...? Tak samo jak wymiary....? Zapytałam lekarza czy waga i wymiary są aby na pewno dobre, a on potwierdził że tak... czy mógł się "zakręcić", pomylić mok tc i powinnam się niepokoić wymiarami i wagą...?
Nie wiem na ile nas czytasz.. Ale temat już był wałkowany kilka razy.. jeśli przepływy ok i łożysko to może być błąd pomiaru. Sama miałam 7 lat temu 2kwietnia 3300 j 19kwietnia też 3300 i 13maja urodził się 4200 i wszystko ok.

Jak pracowałam jako pomoc apteczna to pamiętam jak kiedyś z drugą pomocą chwilę pośmiałyśmy się nad tymi musującymi czopkami eva/qu ;)

Ja dzisiaj rano jakoś od 9 do 12 sprzątałam i kompletnie zapomniałam o śniadaniu. Jeszcze kilka tygodni temu byłoby to kompletnie nie do pomyślenia :)

Mi tylko robi się ciężko przez noszenie dodatkowych kilogramów :)

Ojej, ale przecież wszystko będzie dobrze. No musi być :)
Oj mi do śmiechu nie było jak niby założy sie to a rano bedzie efekt. to włożyłam to wieczorem a po 5 min w podskokach do wc :D maz płakał....

Dało się wyczuć, że na inne poziomy przeszłyście:)

Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej

reklama
Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej
Pisz pisz kochana jak najwięcej ja się cieszę że Twój maluszek już jest na świecie A zawsze coś napiszesz co mi mogłoby się w przyszłości przydać bo oprócz Was bie mam nikogo kto mógłby mi dac jakaś dobra radę [emoji7]

Do góry