kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Jaki słodziak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodziak [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Nie wiem na ile nas czytasz.. Ale temat już był wałkowany kilka razy.. jeśli przepływy ok i łożysko to może być błąd pomiaru. Sama miałam 7 lat temu 2kwietnia 3300 j 19kwietnia też 3300 i 13maja urodził się 4200 i wszystko ok.Cześć, chciałabym jeśli jest możliwość prosić o informację..
Właśnie wyszłam od ginekologa, ostatnią wizytę miałam 3 tyg temu - 32+5, dziś jest 35+5 i zaniepokoiły mnie wymiary i waga małego... 3 tygodnie temu jak i wcześniej z usg wychodził mi termin na 18.09, na ostatniej wizycie 3 tyg temu ważył 2029g, a dziś po tych 3 tyg 2269g... czy to aby nie za niski przyrost...? Tak samo jak wymiary....? Zapytałam lekarza czy waga i wymiary są aby na pewno dobre, a on potwierdził że tak... czy mógł się "zakręcić", pomylić mok tc i powinnam się niepokoić wymiarami i wagą...?
Oj mi do śmiechu nie było jak niby założy sie to a rano bedzie efekt. to włożyłam to wieczorem a po 5 min w podskokach do wc maz płakał....Jak pracowałam jako pomoc apteczna to pamiętam jak kiedyś z drugą pomocą chwilę pośmiałyśmy się nad tymi musującymi czopkami eva/qu
Ja dzisiaj rano jakoś od 9 do 12 sprzątałam i kompletnie zapomniałam o śniadaniu. Jeszcze kilka tygodni temu byłoby to kompletnie nie do pomyślenia
Mi tylko robi się ciężko przez noszenie dodatkowych kilogramów
Ojej, ale przecież wszystko będzie dobrze. No musi być
Cudowny..Zobacz załącznik 890386 tak było w planach ze względu na to rozwarcie , bóle , i stan ogólny - mój. IP było ostatnio co drugi dzień zaliczane wiec się zlitowali troszkę.
Dało się wyczuć, że na inne poziomy przeszłyścieTak już ostatnio wyżalałam się tylko Gosi na priv bo nie chciałam Was dołować ...
Cudowny..
Dało się wyczuć, że na inne poziomy przeszłyście
dosłownieTo czekaj... pakuje manatki i się zbieram do "Ciebie" poinformuj maszynę że będzie mieć ręce pełne roboty
Pisz pisz kochana jak najwięcej ja się cieszę że Twój maluszek już jest na świecie A zawsze coś napiszesz co mi mogłoby się w przyszłości przydać bo oprócz Was bie mam nikogo kto mógłby mi dac jakaś dobra radę [emoji7]Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej