reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zobacz załącznik 890386 tak było w planach ze względu na to rozwarcie , bóle , i stan ogólny - mój. IP było ostatnio co drugi dzień zaliczane wiec się zlitowali troszkę.
No teraz to mu na 100% ciepło. Zastanawiałam się czy z czystym sumieniem będę mogła napisać że jest śliczny. Więc tak mogę szczerze napisać jest ZARĄBISTY! Aż bym go schrupała! Ale na szczęście jesteście daleko ;) bo by ciotka nadszarpnęła kruszynka.
Ale Ci zazdroszczę! I urodził się w 30stkę Lewandowskiego. ;) Także kariera piłkarska mu pisana.

reklama
Kasiu śliczny chłopiec[emoji4]

Dziewczyny ja już po wizycie. Usg trwało 50 min . Lekarz mega dokładny . Wieści mam w miarę dobre. Młody odwinal się z jednej pętli, także została tylko jedna [emoji4]i zarazem aż jedna. Poza tym wszystko gra póki co[emoji4]Przepływy idealne, szyjka dluga . Mój mały kawaler nie pcha się na ten świat i pewnie posiedzi w brzuchu do terminu cc[emoji16] a i waży 2400

Dzięki.

Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej
Cudny chłop!! Ciekawe kiedy hormony dadzą w kość i będziesz ryczeć? Dasz znać? Ja się właśnie boję tego szpitalnego baby bluesa

reklama
Do góry