reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zobacz załącznik 890386 tak było w planach ze względu na to rozwarcie , bóle , i stan ogólny - mój. IP było ostatnio co drugi dzień zaliczane wiec się zlitowali troszkę.
No teraz to mu na 100% ciepło. Zastanawiałam się czy z czystym sumieniem będę mogła napisać że jest śliczny. Więc tak mogę szczerze napisać jest ZARĄBISTY! Aż bym go schrupała! Ale na szczęście jesteście daleko ;) bo by ciotka nadszarpnęła kruszynka.
Ale Ci zazdroszczę! I urodził się w 30stkę Lewandowskiego. ;) Także kariera piłkarska mu pisana.

reklama
Kasiu śliczny chłopiec[emoji4]

Dziewczyny ja już po wizycie. Usg trwało 50 min . Lekarz mega dokładny . Wieści mam w miarę dobre. Młody odwinal się z jednej pętli, także została tylko jedna [emoji4]i zarazem aż jedna. Poza tym wszystko gra póki co[emoji4]Przepływy idealne, szyjka dluga . Mój mały kawaler nie pcha się na ten świat i pewnie posiedzi w brzuchu do terminu cc[emoji16] a i waży 2400

Dzięki.

Bo wiesz dołowanie innych swoimi bólami 24h dobre nie jest. Tak samo jak teraz nie będę się ciagle rozpisywała o młodym bo wiele z Was czeka niecierpliwie i mogłoby to kogoś bolec. Dalej jesteś myślowo z Wami brzuchatki jak najbardziej
Cudny chłop!! Ciekawe kiedy hormony dadzą w kość i będziesz ryczeć? Dasz znać? Ja się właśnie boję tego szpitalnego baby bluesa

reklama
Do góry