AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
No to pięknie ja już myślałam żevw niedzielę rodzę ale na szczęście przeszło bo zaczynam dopiero 36...ale zazdroszczę że już jesteś po36-6 dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pięknie ja już myślałam żevw niedzielę rodzę ale na szczęście przeszło bo zaczynam dopiero 36...ale zazdroszczę że już jesteś po36-6 dziekuje
Pisz pisz kochana jak najwięcej ja się cieszę że Twój maluszek już jest na świecie A zawsze coś napiszesz co mi mogłoby się w przyszłości przydać bo oprócz Was bie mam nikogo kto mógłby mi dac jakaś dobra radę [emoji7]
Sliczniutki taki ❤❤❤❤Zobacz załącznik 890386 tak było w planach ze względu na to rozwarcie , bóle , i stan ogólny - mój. IP było ostatnio co drugi dzień zaliczane wiec się zlitowali troszkę.
No to pięknie ja już myślałam żevw niedzielę rodzę ale na szczęście przeszło bo zaczynam dopiero 36...ale zazdroszczę że już jesteś po
Każda z nas będzie musiała to przejść niestety ,lepsze i gorsze dni ale po to jest ro forum żeby można było o tym rozmawiać i wspierać się [emoji2]Ale wiesz nie zawsze są to miłe i fajne rzeczy Z tym to różnie jest ... a nie chce żeby dziewczyny się zamartwialy różnymi dziwnymi rzeczami narazie czas czekania na dzidzie...
A kto mi zabroni?Serio serio ?
Hmm, no to dobrze że byłaś blisko łazienki ale dobrze wiedzieć że one aż tak skutecznie działająOj mi do śmiechu nie było jak niby założy sie to a rano bedzie efekt. to włożyłam to wieczorem a po 5 min w podskokach do wc maz płakał....
Super swietne wieści [emoji106] Kiedy termin CC?Kasiu śliczny chłopiec[emoji4]
Dziewczyny ja już po wizycie. Usg trwało 50 min . Lekarz mega dokładny . Wieści mam w miarę dobre. Młody odwinal się z jednej pętli, także została tylko jedna [emoji4]i zarazem aż jedna. Poza tym wszystko gra póki co[emoji4]Przepływy idealne, szyjka dluga . Mój mały kawaler nie pcha się na ten świat i pewnie posiedzi w brzuchu do terminu cc[emoji16] a i waży 2400