reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Pisz pisz kochana jak najwięcej ja się cieszę że Twój maluszek już jest na świecie A zawsze coś napiszesz co mi mogłoby się w przyszłości przydać bo oprócz Was bie mam nikogo kto mógłby mi dac jakaś dobra radę [emoji7]

Ale wiesz nie zawsze są to miłe i fajne rzeczy Z tym to różnie jest ... a nie chce żeby dziewczyny się zamartwialy różnymi dziwnymi rzeczami :) narazie czas czekania na dzidzie... :)

Ale wiesz nie zawsze są to miłe i fajne rzeczy Z tym to różnie jest ... a nie chce żeby dziewczyny się zamartwialy różnymi dziwnymi rzeczami :) narazie czas czekania na dzidzie... :)
Każda z nas będzie musiała to przejść niestety ,lepsze i gorsze dni ale po to jest ro forum żeby można było o tym rozmawiać i wspierać się [emoji2]

Kasiu śliczny chłopiec[emoji4]

Dziewczyny ja już po wizycie. Usg trwało 50 min . Lekarz mega dokładny . Wieści mam w miarę dobre. Młody odwinal się z jednej pętli, także została tylko jedna [emoji4]i zarazem aż jedna. Poza tym wszystko gra póki co[emoji4]Przepływy idealne, szyjka dluga . Mój mały kawaler nie pcha się na ten świat i pewnie posiedzi w brzuchu do terminu cc[emoji16] a i waży 2400

reklama
Kasiu śliczny chłopiec[emoji4]

Dziewczyny ja już po wizycie. Usg trwało 50 min . Lekarz mega dokładny . Wieści mam w miarę dobre. Młody odwinal się z jednej pętli, także została tylko jedna [emoji4]i zarazem aż jedna. Poza tym wszystko gra póki co[emoji4]Przepływy idealne, szyjka dluga . Mój mały kawaler nie pcha się na ten świat i pewnie posiedzi w brzuchu do terminu cc[emoji16] a i waży 2400
Super swietne wieści [emoji106] Kiedy termin CC?

Do góry