reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja na szczęście jeszcze nie mam takich problemów. Jestem dość gibka, choć czasem jak wstanę za szybko to mi się brzuch zepnie na chwile, a tak to luz.
I dobrze, bo nie mam problemów z sprzątaniem kup mojego psiaka. A średnio dwie wali na spacerze. Ale ja skończone dopiero 35tc także wszystko przede mną :)
Ja ze schylaniem już mam duży problem , także robie to tylko jak muszę [emoji16]Nie wiem co będzie dalej ...jeszcze ponad miesiąc przede mna

reklama
StarAnia ty to się znasz na laktacji. Doradz. Jak odciągami pokarm co 3-4godz z obu piersi po 15min z kazdej to stuknie żeby ją jakoś sensownie rozbujać? . Puki co jest coraz więcej ale i ten nawał pokarmowy jest teraz przede mną tak że nie wiem czy dobrze robię w sensie czasowo.
Kurcze przepraszam Cię, przeoczyłam post... Niestety mało. Najlepszym wyjściem byłoby w dzień co 3 godziny, w nocy co 4, metoda 7-5-3 - siedem minut lewa pierś, siedem prawa, pięć lewa, pięć prawa, trzy lewa, trzy prawa. Raz dziennie fajnie jakbyś zrobiła power pumping, czyli godzina z laktatorem na zmianę 10 min z każdej piersi (wychodzą 3 serie po 10 min na każdą pierś). Jaki masz laktator?

@Chloe.Chloe co wiesz o tych hemoroidach?ja mam jednego, smaruje ponad miesiąc proctoglywe coś tam i poprawy nie czuję :/
U mnie dziś trochę lepsza noc, ten prena.len trochę mi odtykal nos w nocy.
Ostatni raz zrobiłam paznokcie w tej ciąży...już jednego nie mam, a minął tydzień :/ myślałam, że na chłopca będę mieć piękne włosy i paznokcie :D
Dalej chłodno u mnie...może to ten dzień na prasowanie ?;D
Dzisiaj szkoła rodzenia, ma być o torbie do szpitala, ale chyba nie pojadę, bo nie chce innych dziewczyn zarazić...
Mój sam wczoraj zapytał, co jeszcze takiego pilnego musimy kupić do wyprawki :)
Ja miałam tą samą maść i też nic mi nie pomogła .

Przestałam się mieścić w japonki [emoji23] udaje mi się tylko ubrać rozczlapane trampki po całkowitym poluzowaniu sznurówek [emoji14]
Przynajmniej nie ma problemu żeby dopasować buty do stroju hehe [emoji16]jedyny plus [emoji16]
Mi jeszcze stopy nie pachną, ale wyobrażam sobie, że to nic przyjemnego..

U mnie dziś w planie leczo. By mieć na później jak mała bd a mi braknie czasu i chęci na gotowanie. Do torby do porodu jeszcze dwie piłki tenisowe dokupić na masaż i finito. Znowu gorąc... prasowania tyle a chęci brak :dry:

reklama
Seremida Ty bodajże pisałaś mi o tej maści dla dzieci, sudocremem smarowałam to ta skóra zrobiła się taka dziwna po tym coś takiego jakbym se klejem kropelka zrobiła takie suche sztywne błyszczące. Nie wiem co za dziadostwo mi się zrobiło.... jutro idę na wizytę to skonsultuje to. Gdzie się kupuje te herbatki na laktacje, w aptece?

Do góry