oluchapoducha
Fanka BB :)
Ja na hemoroidy biorę czopki unigel procto, i posterisan.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Położna mówiła że przy porodzie SN kiedy kobieta nie ma wyniku gbs to profilaktycznie podają antybiotyki .Dziękuję Wam za odpowiedzi zobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?
Dziękuję Wam za odpowiedzi zobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?
Pewnie tak, nie wiem. Od połowy ciąży nie widziałam tych okolic [emoji14]Dziewczyny mam głupie pytanie...
Wy też macie takie ciemne wargi sromowe? Ja nie dość że opuchnieta to tam takie czarno sino fioletowe wszystko :O aż się przerazilam dzis
Ja też dawno nie widziałam tych [emoji6]depilacja idzie w ciemno heheDziewczyny mam głupie pytanie...
Wy też macie takie ciemne wargi sromowe? Ja nie dość że opuchnieta to tam takie czarno sino fioletowe wszystko :O aż się przerazilam dzis
Ja też Za bardzo nie widziałam nawet jak się gole w tych miejscach to na ślepo heheh[emoji16]Dziewczyny mam głupie pytanie...
Kuwa, faceci takich problemów nie mają
Z tego co zrozumiałam w Koszalinie dadzą radę przyjąć poród i tyle, a w Szczecinie bez problemu mogą przyjąć poród i otoczyć właściwą opieką osobę z taką wadą serca jak Twoja. Musisz myśleć też o sobie, obawiam się, że niestety ten odległy Szczecin to jednak dużo lepsza opcja
Idealne!
sorry Agata ale ty bez majtek te buty zakladalas???Ania, nie żebym ja się tak wygięla, ale zobaczyłam w lustrze dziś chłodno i zakładałam adidasy, kuuuwa jakie akrobacje trzeba robić żeby buty założyć i zawiązać