reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziękuję Wam za odpowiedzi :) zobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?
Położna mówiła że przy porodzie SN kiedy kobieta nie ma wyniku gbs to profilaktycznie podają antybiotyki .

Dziękuję Wam za odpowiedzi :) zobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?

Przyjmują że jest dodatni.. Tak twierdzi moja gin.
I jeszcze wczoraj powiedziała, że wynik jest ważny 6 tyg

Idealne!

JAK KOLEJNE DZIECKO TY BĘDZIESZ NOSIŁ POD SERCEM 9 MIESIĘCY, TY JE BĘDZIESZ POTEM WYPYCHAŁ PRZEZ WŁASNĄ WAGINĘ, PĘKAJĄC PRZY TYM, A POTEM TY BĘDZIESZ LEŻAŁ OBOLAŁY, ZMĘCZONY I PORANIONY, STARAJĄC SIĘ JEDNOCZEŚNIE ZREGENEROWAĆ I WYKARMIĆ DZIECKO – TO BĘDZIESZ MÓGŁ NA PORÓD, DO SZPITALA I NA POŁÓG DO DOMU ZAPROSIĆ CAŁĄ SWOJĄ KLASĘ Z PODSTAWÓWKI, WSZYSTKICH KOLEGÓW Z PRACY I NAWET ZROBIĆ Z TEGO RELACJĘ LIVE NA INSTASTORIES.

reklama
Do góry