18grudzien
Fanka BB :)
Próbujesz miało byćAle promujesz karmic? Czy odpuszczasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbujesz miało byćAle promujesz karmic? Czy odpuszczasz?
Tylko krowa nie zmienia zdania w razie czego jestem i chętnie pomogęSzok ja zazekajaca się matka że nigdy przenigdy!! spróbuję a co mi tam najwyżej zrezygnuję, najbardziej boję się bólu i tego że będzie chciało cyca cały czas a ja muszę trójkę dzieci jeszcze ogarnąć z lekcja, praniem, gotowaniem - ale dzięki aha no i pierwsze nieudane próby też mogą mnie zniechęcic zobaczymy czy maly będzie żarty
Próbujesz miało być
Ja tez nie :-) nic na sile...poczatki wymagaja poswiecenia w tej kwestii.Ja będę próbowała choć nie jestem fanką karmienia ( tak wiem, że nigdy tego nie robiłam ). Ale stwierdziłam, że wole spróbować i to niech los za mnie zdecyduje.
Ja tez nie :-) nic na sile...poczatki wymagaja poswiecenia w tej kwestii.
Moje dziecie wazy 3700 jak 30.8 dobije 4200 to wywolujemy. Jest szansa ze 1.9 sie urodzi :-) :-) ale wole bez oxy....brrrr jutro kopie ogrodek :-) :-) :-) :-)
Ja tez nie :-) nic na sile...poczatki wymagaja poswiecenia w tej kwestii.
Moje dziecie wazy 3700 jak 30.8 dobije 4200 to wywolujemy. Jest szansa ze 1.9 sie urodzi :-) :-) ale wole bez oxy....brrrr jutro kopie ogrodek :-) :-) :-) :-)
A masz na odparzenia maść pod pieluszkę dla dziecka? (Pytam, bo nie każdy używa ). Może tym posmaruj?Ja też mam wielkie cycki i płaskie brodawki, i męczyłam się z karmieniem, trzymać dziecko, cycka, i nakladke silikonowa na brodawke, a mleka tyle co kot naplakal. Teraz od tych upałów to mi się jakieś odparzenie zrobiło pomiędzy cyckami, może gin. Poleci mi jakaś masc. Byłam na usg, zaczęty 37 tydzień, waga ok 3kg, po za tym wszystko w normie.
Mi pobierał jednym patyczkiem najpierw z pochwy potem z odbytu. ich nie obchodzi w której dziurze tylko czy jest. Jeśli jest w odbycie to w każdej chwili może przejść na pochwe lub w trakcie porodu przez pęknięcia i rozwarcie wiec niewazne gdzie - a czy przy cc to jest ważne... pewnie lekarz na to odpowie.Mi tego nikt nie rozgraniczał. Albo plus albo minus. Moim zdaniem ale nie jestem lekarzem jak jest plus nie ważne skąd to przy SN ty masz antybol i prawdopodobnie dziecko