D
Deleted member 180961
Gość
Link do: Mąż naciska, by jego rodzice odwiedzili cię po porodzie w szpitalu, a ty nie chcesz? w punkt [emoji1][emoji1305]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moze ale rozwarcie dalej na opuszek szyjka 2cm...Takie duże to już w każdej chwili może się rodzić
wg mojej położnej i doradcy laktacyjnego to nie. wystarczy tyle mycia ile sie kapiesz. bo mleko ma jakieś swoje ph ze niby bakterie sie nie namnazaja czy coś.No ale trzeba myć? Dzięki za rady
U mnie od tego się zaczęło...Ja będę próbowała choć nie jestem fanką karmienia ( tak wiem, że nigdy tego nie robiłam ). Ale stwierdziłam, że wole spróbować i to niech los za mnie zdecyduje.
Może jak szyjka się zgładzi to rozwarcie szybko nastąpi...No moze ale rozwarcie dalej na opuszek szyjka 2cm...
Chyba wyślę mojemu jeszcze nie rozmawialiśmy o tych sprawach, ale chyba pora poruszyć...
A kupowalas nowy? Jaki model, bo kojarze cos z 5?Już kiedyś pisała że najlepiej z certyfikatem medycznym np babysense, ja taki mam
Mi mówił, że przy CC GBS jest niepotrzebny.Mi pobierał jednym patyczkiem najpierw z pochwy potem z odbytu. ich nie obchodzi w której dziurze tylko czy jest. Jeśli jest w odbycie to w każdej chwili może przejść na pochwe lub w trakcie porodu przez pęknięcia i rozwarcie wiec niewazne gdzie - a czy przy cc to jest ważne... pewnie lekarz na to odpowie.